Bilde 1 av Sidselrudstien 8Bilde 2 av Sidselrudstien 8
Digital salgsoppgave
Sidselrudstien 8

2208 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker og innholdsrik enebolig med flott beliggenhet! Privatvisning e avtale
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
218 m²
Bruksareal (BRA)
218 m²
Kommunale avgifter
kr 1 728 / Mnd
Prisantydning
kr 6 750 000
Omkostninger
kr 175 500
Totalpris
kr 6 925 500
Byggeår
2000
Tomt
Eiet tomt 1065 m²
Oppdragsnummer
66230039
Prisantydningkr 6 750 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 159 250,-
  
Totalpris kr 6 925 500
Eiendom
Sidselrudstien 8, 2208 Kongsvinger

Matrikkel
Gnr. 31 Bnr. 126 i Kongsvinger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 218 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2000

Tomt
Eiet tomt 1065 kvm

Prisantydning
6 750 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Magnus Karlstad Takstdato: 06.09.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 159 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 160 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 910 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 925 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 727 pr. år

Eier
Jørn Mejdell Jakobsen Marthe Kristin Jakobsen

Beskrivelse
Velkommen til Sidselrudstien 8!

EIE v/ Jo Heiki Støve har gleden av å presentere denne innbydende og fine eneboligen! Flott beliggende i veletablerte og barnevennlige Marikollen. Her ligger eiendommen høyt i terrenget og i forhold til foranliggende bebyggelse, noe som både begrenser innsyn og gir særdeles flott utsikt. Boligen har en meget god standard og planløsning. Det er tidsriktige og moderne fargekombinasjoner, samt elegante detaljer. Huset ble vesentlig ombygget i 2012.

Høydepunkter:
- Lekker enebolig i barnevennlig område
- Stuen er helt unik med fine avdelte soner
- Tidløst og fint kjøkken i åpen løsning
- Lekkert bad oppe + bad/vaskerom nede
- 3 gode soverom, kan enkelt bli 4
- Koselig hagestue med bod
- Takterrasse med vakker utsikt
- Velfrisert opparbeidet hage
- Dobbel garasje

Parkering
Dobbel garasje, samt biloppstillingsplasser på tomten.

Beliggenhet
Boligen ligger svært flott til i et nyere men veletablert boligfelt i toppen av Marikollen i Lia på Kongsvinger. Her ligger eiendommen høyt i terrenget og høyt i forhold til foranliggende bebyggelse, noe som både begrenser innsyn og gir særdeles flott utsikt.

Det er kort og trygg avstand til Marikollen barneskole og det er 2 barnehager i nærområdet. Til sentrum er det ca. 2 km og her finner man alle nødvendige servicetilbud og fasiliteter. Det tar ca. 20 min. å gå til sentrum når man benytter seg av snarveiene gjennom Lia. Bussholdeplass for bybuss i Bæreiavegen like ved innkjøringen til Øvre Badstuvegen.

Bebyggelse
Området består av frittliggende eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1065 kvm
Tomt opparbeidet med belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal, grillplass og biloppstillingsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Nærmeste barneskole er Marikollen skole (1-7 kl.) og ligger ca. 500m unna boligen. Kongsvinger ungdomsskole (8-10 kl.) ligger ca. 3,8 km unna boligen. Øvrebyen videregående skole ligger ca. 3,5 km unna boligen. Marikollen barnehage (1-5 år) ligger ca. 400m unna boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Øvre Badstuvegen og ligger ca. 600m unna boligen. Kongsvinger stasjon ligger ca. 2 km unna boligen.

Fritidstilbud
Boligen ligger hyggelig til i nærheten av flotte turområder. Kort tur til Bæreia, Bjønnmyra med gapahuk og bålplass, og det er mange andre merkede stier med samme utgangspunkt. På Bæreia er det ideelt for småbarnsfamilier og eldre barn både sommer og vinter - med både bading, volleyball og utelek. På vinteren blir det anlagt skiløyper ute på sjøen. I tillegg er det også en egen lysløype i Lia - som heller ikke er langt i fra denne boligen.

I Kongsvinger har man en rekke fritidstilbud. Du finner blant annet svømmehall, danseklubb, treningssentre, bowling, turstier, Kongsvingerhallen og mye mer.

Inneholder
Enebolig over 2 plan 218 kvm BRA:

1. etasje 129 kvm BRA:
Stue, spisestue, kjøkken, entré, vaskerom og gang.

2. etasje 89 kvm BRA:
Loftstue, tre soverom, bad og bod.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 2000. Grunnmur av betong. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Garasje tilbygget i 2005. Tilbygget stue og takterrasse i 2012.

Primærrom
Primærrom: 218 kvm
Arealet i bod på loft er ikke måleverdig grunnet lav romhøyde, og er derfor ikke medregnet i boligens arealberegning.

Bruksareal
Bruksareal: 218 kvm

Boder
Boligen disponerer en utvendig bod i tilknytning til boligen oppmålt til ca. 6 kvm og en frittstående bod oppmålt til ca. 9 kvm. Bod i loftsetasje i boligen, arealet i bod på loft er ikke måleverdig grunnet lav romhøyde, og er derfor ikke medregnet i boligens arealberegning.

Standard
Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og platetopp. Frittstående kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i veggplater og malt panel. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Selger opplyser om at i 2018 ble kjøkkenet overflatebehandlet av proff maler. Det ble også satt inn nye benkeplater, kum og alle hvitevarer.

Bad
Baderom fra byggeår med enkelte oppgraderinger utført i 2012 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Malte veggflater. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Dusjnisje med glassvegg. Vegghengt dusjarmatur. Badekar med innebygget badekararmatur. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Naturlig avtrekksventil i himling.

Vaskerom
Vaskerom oppgradert i 2014 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Tapet på vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med laminat, fliser, teppefliser og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflater i malte flater, tapetserte flater og malt panel. Profilerte innerdører og innerdører med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue.

Flere rom har blitt malt nylig, dette gjelder inngangshall, trapp, kjøkken, loftstue og 2 soverom.

Loft - innredet
Loftsetasjen er innredet. Gulvflater belagt med laminat og vegg til vegg teppe. Vegg- og himlingsflater i tapetserte flater, veggplater og takplater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
- Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.

Bad:
- Slukets tilkomstmulighet for rengjøring: Sluk under badekar er lite tilgjengelig for rengjøring.
- Sanitærutstyr / innredning: Det registreres korrosjon på servantarmatur. Forholdet kan indikere lekkasje i armaturen. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Overflater gulv: Det registreres moderate tegn til bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Tiltak vurderes ikke til å være nødvendig, men forholdet bør holdes under oppsikt. Det opplyses om at det er lagt nye fliser oppå de gamle flisene.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det ble ifølge eier lagt ny membran på gamle fliser i 2012. Arbeidet ble gjort på egeninnsats med den risiko dette innebærer. Veggmembran fra byggeår har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Overgang mellom sluk og membran er uoversiktlig. Det kan derfor ikke verifiseres at utførelsen er korrekt, eller at lekkasjesikkerheten er ivaretatt. Ytterligere undersøkelser og tiltak anbefales.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høyde- forskjell på 10 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Avløpsrør (ink. sluk): Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig er dette en løsning som medfører økt fare for lekkasje rundt sluket. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om synlige skader ikke er observert.

Vaskerom:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn alder og at rommet er oppgradert på egeninnsats. Det foreligger lite informasjon om våtrommet generelt, og bygningsdelen bærer ikke preg av god håndverksmessig utførelse, med den risiko dette innebærer. Tettesjikt er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Det er stedvis fall mot døren på gulvflater utenfor dusjsonen. Ved en eventuell lekkasje vil vann kunne renne ut i tilliggende arealer til våtrommet og forårsake fuktskader. Basert på ovennevnte forhold er restlevetiden på våtrommet usikker. Tiltak må påregnes. Til informasjon: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdet inne i konstruksjonen. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Relativ fuktighet ble målt til 51 prosent, ved 19,8 celcius.

Øvrige rom:
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser i entre. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger. Det ble registrert enkelte løse fliser. Tiltak anbefales.

Loft - innredet:
- Konstruksjonsoppbygging: Takkonstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Etasjeskiller - 1.Etasje:
- Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 18 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent, men det bemerkes fr selger at skjevheten har vært der siden de selv overtok huset i 2005.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Varmtvannsbereder er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. TG2 er valgt på grunn av alder.

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Fasader ink. kledning: Stedvis kort avstand fra underkant av kledningen til terrenget. Forholdet kan gi forkortet levetid på nedre del av ytterkledningen. Forholdet bør holdes under oppsikt. Det er ikke montert musesperre bak hjørnebord/i ytterhjørner. Det ble i tillegg registrert råteskade på vindski. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak anbefales.

Dører og vinduer:
- Takvinduer: Det ble registrert fuktmerker i karm på takvindu. Eksakt årsak er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Yttertak:
- Helhetsvurdering: Vurderingene av yttertaket er gjort fra bakkeplan, med den begrensning dette innebærer. Bygningsdelen er fuktutsatt, og er ikke undersøkt. Det ble fra bakkeplan registrert flere knekte takstein, noe som kan påvirke tettheten. Det registreres i tillegg noe mosevekster på yttertaket, som kan påvirke levetiden til taksteinen negativt. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak anbefales.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
- Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom: Rekkverket har vertikale åpninger større enn 10 cm. Avvik fra dagens forskrift. Over deler av 1.etasje utgjør overliggende balkong takkonstruksjonen. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Bygningsdelen er fuktutsatt.

Drenering:
- Helhetsvurdering: Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Brann:
- Brannskiller: Utførelsen av brannskiller (mellom brannceller) er ikke dokumentert. Brannskillet/utførelsen er skjult, og vurderingene er derfor kun basert på det som er synlig. Det er avdekket forhold som tyder på at boligen ikke ser ut til å være delt opp i brannceller etter kravene i byggteknisk forskrift. Det er registrert åpninger og utettheter i brannskillet mellom integrert garasje og boligen. Det anbefales derfor å gjennomføre en utvidet brannteknisk kontroll av en kvalifisert fagkyndig person. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder utvidet brannteknisk kontroll. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 08.01.2001 som omhandler Nybygg bolig m/garasje - 176 kvm.

Det foreligger ferdigattest datert 13.01.2014 som omhandler Tilbygg bolig m/takterrasse, 1. etasje og innbygging av terrasse 2. etasje i retning nord, heving av ark med påbygg i 2. etasje, retning syd - BRA= 42 kvm.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Peisovn i stue. Det er vannbåren gulvvarme i stort sett hele 1. etasje, bortsett fra den påbygde delen, der det er elektriske matter. Vannbåren gulvvarme på bad i 2. etasje. Øvrig oppvarming med elektrisitet og peisovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 20 727 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Opplyste kommunale avgifter for denne eiendommen er såkalte årsprognoser fra kommunen og Givas.

Kommunale avgifter fakturert i 2022:
Eiendomsskatt kr. 8 112,00,-
Feiing kr. 650,00,-
Renovasjon kr. 3 935,00,-
Vann kr. 3 343,24,-
Avløp kr. 3 811,16,-
Totalt kr. 19 851,40,-

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er inkl. i de kommunale avgiftene. I 2022 var eiendomsskatten på kr. 8 112,00,-

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, kabeltv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
JBF Polisenummer: 1837007

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 985 286,- Som sekundærbolig Kr. 3 547 030,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Vannrør med rør-i-rør system. Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Fordelerkolbe for rør-i-rør system er plassert i bod under trapp. Dobbeltmantlet varmtvannsbereder på 200/120L (fra byggeår) plassert på teknisk rom. I følge selger er det vannbåren gulvvarme i stort sett hele 1. etasje, bortsett fra den påbygde delen, der det er elektriske matter. Vannbåren gulvvarme på bad i 2. etasje.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: Block Watne / Kongsvinger Rørleggerforretning v/ Øystein Hagen.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Privatpersoner: Frode Moen og Jørn Mejdell Jakobsen. Bad i 2 etage og vaskerom i 1 etage bygget av Block Watne. Bad i 2 etage renovert med flislegging/maling gjort av Frode Moen og huseier ca 2012. Tilkoblinger/avløp gjort av Kongsvinger Rørleggerforretning. Vaskerom/bad i 1 etage gjort av huseier i ca 2014 med flislegging/glassbyggerstein og maling. Tilkoblinger og maling av Kongsvinger Rørleggerforretning.

2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Firmanavn: Frode Moen / huseier Jørn Mejdell Jakobsen.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Renovering av bad i 2 etage lagt membrand i dusjsone samt flis på flis. Bad 1 etage membrand i dusjsone. Eksisterende sluk ble benyttet med nye slukmansjetter.

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja. Kommentar: Ja, ved overtagelse i 2005, ble skeivhet i gulv, stue påvist, husets daværende nordvestre hjørne. Dette ble utbedret med flytsparkel ved påbygg av hus i 2012. Ellers intet.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Nei. Kommentar: Ca 2015 ble små maur blitt observert inne, på et sted i kjøkken. Dette ble behandlet med maurmiddel og siden ikke vært noe problem.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Kommentar: En anledning ved slagregn, romjulen ca 2015 oppstod innsig av vann på husets østvegg, utbedret umiddelbart med tetting av nytt blekkbeslag og åpning av innvendig vegg av tørking/reparasjon.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: Garage påbygget ved innflytting, 2005, utført av huseier Jørn M. Jakobsen og hans far, ingeniør Per Erik Jakobsen. Påbygg av stue/kjøkken og takterrasse utført av Roy Johansen Byggservice AS, 2012.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Snekkerarbeid utført av Roy Johansen Byggservice AS. Elektriker Hagen og Lindstad AS.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Som nevnt tidligere.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Som nevnt tidligere.

13.1. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Kommentar: Samsvarserklæring fra 2017. Registrert i Boligmappen.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Kommentar: Utført av Hagen og Lindstad i 2017.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Kommentar: Som nevnt over (garage samt påbygg stue/kjøkken/terrasse).

21.1. Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja. Kommentar: Ja, påbygg utført i henhold til byggetillatelse.

23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
Ja. Kommentar: Intet å bemerke.

Annet
NB! Det store todelte soverommet oppe har tidligere vært to mindre soverom og kan enkelt tilbakestilles til opprinnelig løsning. Det kan også med enkle grep lages et soverom nr 5 nede i stuedel ved behov for mere soveplass. Ellers opplyser selger at det foreligger tegninger på "oppløft" i bodrommet oppe, slik at det kan bygges et rom ekstra på ca 12 m2.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utdrag fra grunnboken:
2000/693-2/13  Rettigheter iflg. skjøte  
14.02.2000 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Andel i realsameie
0/902242-1/13  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3401 Gnr:31 Bnr:135  1/22 
 
0/902244-1/13  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3401 Gnr:31 Bnr:159  1/22 
 
0/902245-1/13  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3401 Gnr:31 Bnr:160  1/40

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 159 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 160 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 910 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 925 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (57.330 - 3500 for ny LOOK pakke, ref avtale) (Kr.53 830)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar x 2 (Kr.4 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.43 258,10)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Foto, ekstra bilder mars 24 (Kr.1 000)
Løfting finn.no x1 (Kr.2 500)
Look, ny annonse pga feil visningstid sist. (Kr.3 500)
Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Totalt kr. (Kr.163 305,10)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
66-23-0039

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Kongsvinger
Org. nr: 976320492
Røde Korsvegen 4
2208 Kongsvinger
Tlf: 91 86 26 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Erdvile Stepana
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 26 84 95
[/ E-post: ers@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sidselrudstien 8
For mer om objektet
Sidselrudstien 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: