Bilde 1 av Florenveien 34Bilde 2 av Florenveien 34
Digital salgsoppgave
Florenveien 34

3265 Larvik • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Utsiktseiendom av de sjeldne - Alle funksjoner på hovedplan - Lettstelt - Solrikt - Garasje og carport
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
169 m²
Bruksareal (BRA)
201 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
32 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
51 m²
Kommunale avgifter
kr 1 493 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 155 000
Totalpris
kr 5 355 000
Byggeår
2001
Tomt
Eiet tomt 765 m²
Oppdragsnummer
69240027
card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
Prisantydningkr 5 200 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 138 750,-
  
Totalpris kr 5 355 000
Eiendom
Florenveien 34, 3265 Larvik

Matrikkel
Gnr. 4060 Bnr. 119 i Larvik kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 201 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 169 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 32 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 51 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2001

Tomt
Eiet tomt 765 kvm

Prisantydning
5 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex AS Sandefjord Takstdato: 03.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 138 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 139 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 339 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 355 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 916 pr. år. Årsprognose 2024.

Eier
Carl-Jørgen Varild Ringvold Jens-Petter Ringvold

Beskrivelse
Nå kan du sikre deg en magisk utsikt på Tveteneåsen!

Florenveien 34 er en skreddersydd enebolig for å gi gunstige utsiktsforhold og at man skulle ha alle nødvendige funksjoner i hovedetasjen.
Fra uteplassen på baksiden av huset har man utsikt til Larviksfjorden, Golfbanen, Svenner, Stavern m.m. I tillegg er det meget gode solforhold og ingen innsyn. Denne eiendommen må oppleves.

Eneboligen ble bygget i 2001 og de fleste funksjoner er fra denne tiden.
Vannbåren gulvvarme med appstyring. Det kan med enkle grep bli flere soverom i boligen.
Tomten er lettstelt og nesten vedlikeholdsfri.

Parkering i garasje, carport eller gårdsplass.

Tveteneåsen er et rolig boligområde like utenfor Larvik sentrum. Det er gode bussforbindelser til området.

Denne eiendommen er et særdeles godt alternativ til leilighet.

Parkering
Parkering i garasje, carport eller gårdsplass.
Det er også rikelig med parkering i gata.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et svært attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Tveteneåsen i Larvik kommune, ca. 4 km fra Larvik sentrum. Det er kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet ligger blant annet den fasjonable Fritzøeparken på ca. 1700 mål, og her finner du slottet Fritzøehus.

Nedenfor parken finner du Larvik Golfklubb, på Fritzøe gård. Her er det både 18-hulls og 9-hulls bane, beliggende i fantastiske omgivelser. Banen holder internasjonal standard og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Her arrangeres dessuten den årlige Stavernfestivalen som byr på kjente artister fra Norge og utlandet. I nærheten er det flere gode turområder med blåmerkede sommerløyper, turstier, fiskevann og skogsbilveier perfekt for sykkelturer.

Om vinteren er det kilometervis med oppkjørte skiløyper. Ulfsbakk er et idyllisk vann som ligger ca. 2,5 km fra området. En rundtur rundt vannet tar ca. 2 timer. Ellers innbyr den langstrakte kyststien til god rekreasjon i sjønære omgivelser. Det er kort vei til Rødbergstranda og populære Rødbergodden med nydelig utsikt mot Svenner Fyr. Rødbergstranda har finkornet sand, flytebrygge og stupebrett, noe som legger godt til rette for sommeridyll.

Langestrand Bad, Jordfallen og Batteristranda ligger ca. 3,5 km unna. I indre havn finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Farris og Bøkeskogen ligger også i kort avstand fra Tveteneåsen. Bøkeskogen har et areal på ca. 300 mål og er et naturlig samlingspunkt for innbyggerne.

I bøkeskogen er det vikinggraver, flere kulturminner, kafé, utescene og vakre turstier under trekronene. Ellers byr Farris på flere badeplasser, og i Vestmarka nær Farris ligger blant annet populære Damgården ridesenter i idylliske omgivelser.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Veldrebakken og Kiwi Farriseidet. Det er ca. 3,5 km til Fritzøe brygge med Meny-butikk og et variert utvalg. Ellers har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer, restauranter og alt av bymessige servicetilbud. Det er ca. 12 min med bil til Nordbyen kjøpesenter - Larviks største kjøpesenter med ca. 50 butikker.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Tveteneåsen som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er ca. 15 min på sykkelen til Larvik stasjon med togavganger mot blant annet Sandefjord, Drammen og Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Larvik sentrum, 12 min til Stavern, 22 min til Sandefjord lufthavn, 34 min til Tønsberg og 38 min til Skien.

Eiendommen ligger ca. 2,7 km fra Langestrand skole og ca. 2,6 km fra Sky barneskole. Det er ca. 2 km til Ra ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir god fleksibilitet. Ellers er det ca. 6 km til Thor Heyerdahl vgs., og nærmeste barnehage ligger i samme området som barneskolene.

Tomt
Eiet tomt, 765 kvm
Naturtomt med nydelig uteplass. Det er også gårdsplass med steinsetting og enkel beplantning.

Tidligere eier har gjort en avtale med eier av Florenveien 36 om bytte av noen kvadratmeter av hverandres tomt.
Florenveien 36 fikk en liten flik av nordøstre hjørne på tomten til innkjørsel til garasje. Florenveien 34 fikk noen kvadratmeter av naboens tomt slik at tomten idag går inntil naboens garasjevegg. Grensene er ikke justert i matrikkelen i hht. dette og avvik i tomtens areal vil derfor avvike i forhold til oppgitt areal. Denne avtalen er kun gjort muntlig og er således ikke tinglyst. Ny eier oppfordres til dialog og videreføring av denne.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Det totale bruksarealet på 201 m2 fordeler seg som følger:

Enebolig:

Første etasje:
BRA 169 m²
- BRA-i 133 m²: Entre, bod, vaskerom, to bad, kjøkken, spisestues, stue, gang og to soverom.

Loft:
BRA 36 m²
- BRA-e 36 m²:  Loft og uinnredet loft

Garasje med bod:

BRA 32 m²:
- BRA-e 32 m²: Garasje og bod

Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 52 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 36 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 16 m2)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Enebolig over ett plan. Bygningen er oppført på støpt plate mot grunn. Yttervegger, etasjeskille og tak i trekonstruksjoner. Fasade med stående trekledning. Saltak tekket med betongtakstein. Vinduer i 2-lags glass, terrassedør, heve/skyvedører og ytterdør fra byggeår.

Frittstående garasje er delt opp i garasje og bod. Oppført på støpt betong mot grunn Yttervegger i lettklinkerblokker. Fasader med pusset mur og stående trekledning. Yttertak i trekonstruksjon. Saltak tekket med betongtakstein. Elektrisk leddport.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på;

TG2 Alder, slitasje mv.:

- Våtrom - Hovedbad - Helhetsvurdering
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Tettesjikt har en alder som tilsier at restlevetid er usikker. Flislegging bærer preg av ufagmessig utførelse. Sprekker i flisfuger overgang vegg/gulv registrert. Kun naturlig avtrekk. Ikke tilluft ved terskel.

- Våtrom - Vaskerom - Helhetsvurdering
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Tettesjikt hat en alder som tilsier at restlevetid er usikker. Det er ikke etablert veggmembran i våtsone. Det er ikke etablert tilstrekkelig fall mot sluk. Sprekker/riss i flisfuger registrert. Kun naturlig ventilasjon. Ikke tilluft ved terskel.

- Våtrom - Gjestebad - Helhetsvurdering
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Tettesjikt har en alder som tilsier at restlevetid er usikker. Sluk er isolert i dusjsonen. Flislegging bærer preg av ufagmessig utførelse. Sprekker i flisfuger overgang vegg/gulv registrert. Kun naturlig avtrekk. Ikke tilluft ved terskel. Det er ikke etablert tilstrekkelig fall mot sluk.

- Øvrige rom - 1. etg Overflater vegger og gulv
Det registreres stedvise sprekker i veggoverflatenes ytterhjørner. Gulv bærer stedvis preg av elde/skjolder.

- Innvendige trapper
Trappen har stedvis fri ganghøyde lavere enn 2,0 m.

- Elektrisk anlegg
Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600.

- Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Fasader vurderes stedvis til å ha behov for overflatebehandling.

- Yttertak - Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
Taktekkingen er stedvis mosegrodd.

- Terrasser / platting på terreng og fundamenter
Terrassen/rekkverket har behov for utskiftninger/overflatebehandling. Rekkverk er for lavt ihht dagens forskrift. Fundamenter fremstår stedvis som noe provisorisk.

- Frittstående byggverk - Garasje
Sprekk i murvegg mellom bod og garasje registrert.

Ovennevnte punkter er ikke uttømmende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Standard
Hovedbad:
Bad fra byggeår. Gulv og veggflater belagt med flis. Himling med takessplater. Innredning med profilerte fronter. Heldekkende dobbelservant med ett-greps blandebatterier. Speil, overskap og lysarmatur med stikkontakt. Gulvstående toalett og bide Dusjhjørne med innfellbare dører i glass, to-greps
blandebatteri og hånddusj. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Naturlig ventilasjon.

Vaskerom fra byggeår. Gulv belagt med flis. Vegger med tapet. Himling med takessplater. Innredning med ett-speils fronter. Laminert benkeplate med nedsenket utslagsvask i metall og ett-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Naturlig ventilasjon.

Gjestebad:
Bad fra byggeår. Gulv og veggflater belagt med flis. Himling med takessplater. Innredning med profilerte fronter. Heldekkende servant med ett-greps
blandebatteri. Speil, overskap og lysarmatur med stikkontakt. Gulvstående toalett. Dusjhjørne med skyvedører og vegger i glass, to-greps blandebatteri og hånddusj. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Naturlig ventilasjon.

Kjøkken fra byggeår. Gulv med beleggflis. Vegger med tapet og flis. Himling med takessplater. Innredning med profilerte fronter. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum i metall og ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin, ovn, platetopp og avtrekksvifte. Frittstående kjøleskap. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår.

Øvrige rom - 1. etg
Gulver belagt med parkett. Entregulv med flis. Vegger med tapet. Himlinger med takessplater. Skyvedørsgarderober på begge soverom. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon

Loft - innredet
Gulv belagt med laminat. Vegger med trepanel. Skråtak med takplater. Profilert innerdør. Naturlig ventilasjon.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger følgende ferdigattester for eiendommen:
- Ferdigattest datert 21.02.2002 som omhandler nybygg enebolig
- Ferdigattest datert 13.01.2015 som omhandler carport

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 2001, 2004 og 2014. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

I byggetegninger er arealet i loftsetasjen definert som loft/garderobe/bod. Dette er boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold. Dersom arealet skal benyttes som loftstue slik som illustrert på bildene, er en dette søknadspliktig bruksendring. Kjøper påtar seg ansvar for dette, herunder om bruken lar seg godkjenne.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vaskerom.

Med bakgrunn i de registrerte avvik - TG2 under pkt. byggemåte - bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Oppvarming
Oppvarming er elektrisk, vedfyring og via vannbåren gulvvarme.

Stryningsenheten til vannbåren varme er app styrt. Det er en egen bruker som kjøper kan overta.

Elementpiper fra byggeår.

Peisovner av typen Dovre i stue og på kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 17 916 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 1 924,- for 2024.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 5 052,-

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Velavgift kr. 500,- pr. år.

Forsikring med polisenummer
if

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 955 238,- Som sekundærbolig Kr. 3 629 905,-

Tekniske installasjoner
- Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår.
- VVB av typen Høiax Titanium ECO200 fra 2021
- Vannskap for rør i rør og vannskap for vannbåren gulvvarme plassert på vaskerom.
- Hovedstoppekran plassert i vannskap.
- Boligen har naturlig ventilasjon.
- Hovedsakelig vannbåren gulvvarme i hele 1. etg.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

- Salg for dødsbo.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

- Larvik kommune opplyser følgende vedr. feiing og tilsyn - 2 ildsteder 2 røykløp:
Siste tilsyn utført i 2007.
Siste feiing utført i 2015.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen:

Kommuneplaner

Kommuneplanens arealdel 2021-2033, Id 201810, Ikrafttredelse 06.10.2021
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 765 m2, Arealbruk Boligbebyggelse

Reguleringsplaner

Tvetenefeltet, Id 202.01, Ikrafttredelse 07.11.1990
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 753 m2, Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Bebyggelsesplaner

Tvetenefeltet, syd-østre del, Id 202.02, Ikrafttredelse 24.09.1996
Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 744 m2, Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Delareal 21 m, Formål Kjørevei

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
Kopi av gjeldende planer med tilhørende bestemmelser, kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 138 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 139 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 339 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 355 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 1,15 % av salgssummen

Tilrettelegging: kr. 9 900,-

Visningshonorar pr. stk: kr. 1 875,-

Grunnpakke: kr. 11 105,-

Markedspakke: kr. 18 500,-

Virtuell styling: kr. 5 000,-

Innhenting av servitutter pr. stk: kr. 300,-

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk: kr. 500,-




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-24-0027

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr: 916130163
Fritzøe Brygge 5D
3264 Larvik
Tlf: 33 74 02 34

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Lars Andreas Grønneberg

Saksbehandlere
Lars Andreas Grønneberg
EIE Larvik
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Florenveien 34
For mer om objektet
Florenveien 34

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: