hero
Vestfold og Telemark
Eie Lågendalen
Besøksadresse

Lågaveien 25

Postadresse

Postboks 1, 3276 Svarstad
3275 Svarstad

Telefon
Juridisk navn
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Eiendomsmegling i Larvik & Lågendalen har vi som mål å drive et meglerkontor der engasjement og spisskompetanse er i høysetet. Våre eiendomsmeglere har solid bakgrunn som meglere i Lågendalsområdet og kan vise til svært gode resultater og svært høy kundetilfredshet. De lever og ånder for eiendomsmegling.

Skal du selge bolig eller andre typer eiendom er det lurt å velge en megler som kjenner nærmiljøet ditt godt! Våre eiendomsmeglere er oppvokst og bosatt i henholdsvis Larvik og Lågendalen, og har solide lokalkunnskaper om både markedet og boligpriser i området. Hos disse er du virkelig i trygge hender.

Deres målsetning er alltid å gjøre en så god jobb slik at de blir meglerkontoret med de mest fornøyde kundene. For å oppnå dette er de helt avhengig av å prestere 100 % slik at resultatet for deg som kunde alltid blir optimalt.

Lokalene ligger lett tilgjengelig i både Larvik og Lågendalen, og du er hjertelig velkommen inn!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre ansatte

card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
card-default

Kathrin Elgesem Melås

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Kathrin
card-default

Asmir Islamovic

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Asmir
card-default

Kari Dale

Medhjelper
Les om Kari

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.