hero
Vestfold og Telemark
EIE Larvik
Besøksadresse

Fritzøe Brygge 5D

Postadresse

Postboks 29 Fritzøe Brygge
3285 Larvik

Juridisk navn
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
Fagansvarlig
Kathrin Elgesem Melås
Kontakt oss Se våre boliger

EIE Larvik & Lågendalen har vi som mål å drive et meglerkontor der engasjement og spisskompetanse er i høysetet. Våre eiendomsmeglere har solid bakgrunn som meglere i Larviksområdet og kan vise til svært gode resultater og svært høy kundetilfredshet. De lever og ånder for eiendomsmegling.

Skal du selge bolig eller andre typer eiendom er det lurt å velge en megler som kjenner nærmiljøet ditt godt! Våre eiendomsmeglere er født, oppvokst og bosatt i henholdsvis Larvik og Lågendalen, og har solid lokalkunnskap om både markedet og boligpriser i området. Hos disse er du virkelig i trygge hender.

Deres målsetning er alltid å gjøre en så god jobb slik at de blir meglerkontoret med de mest fornøyde kundene. For å oppnå dette er de helt avhengig av å prestere 100 % slik at resultatet for deg som kunde alltid blir optimalt.

Lokalene ligger lett tilgjengelig i både Larvik og Lågendalen, og du er hjertelig velkommen inn!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
card-default

Mats Westby Svensen

Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner
Les om Mats
card-default

Asmir Islamovic

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Asmir
card-default

Kari Dale Førsund

Medhjelper
Les om Kari
card-default

Kathrin Elgesem Melås

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Kathrin
card-default

Tobias Tisthammer Antonsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Tobias

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: