Bilde 1 av Bispeveien 32CBilde 2 av Bispeveien 32C
Digital salgsoppgave
Bispeveien 32C

1362 Hosle • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Villa i meget barnevennlig omgivelser - Flott hage - Godt vedlikeholdt - Utleieleilighet - Nydelig utsikt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
280 m²
Bruksareal (BRA)
294 m²
Kommunale avgifter
kr 1 560 / Mnd
Prisantydning
kr 17 500 000
Omkostninger
kr 474 370
Totalpris
kr 17 974 370
Byggeår
1989
Tomt
Eiet tomt 899 m²
Oppdragsnummer
36220308
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Kjetil
Prisantydningkr 17 500 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 455 620,-
  
Totalpris kr 17 974 370
Eiendom
Bispeveien 32C, 1362 Hosle

Matrikkel
Gnr. 20 Bnr. 1431 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm

Areal
Primærrom: 280 kvm, Bruksareal: 294 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1989

Tomt
Eiet tomt 899 kvm
Parkmessig hage med gressplen, beplantning, hekker og stor flott gårdsplass.

Prisantydning
17 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 17 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 455 620,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 456 820,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 17 956 820,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 17 974 370,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 714,59 pr. år

Oppgitte beløp er årsprognose for 2024.
I Bærum kommune blir det sendt ut faktura for kommunale gebyrer to ganger i året, mars og oktober.

Eier
Bjørn Walther

Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere en nydelig villa over 2 plan på Hosle. Eiendommen er solrik, har asfaltert innkjørsel og stor gårdsplass. Attraktiv beliggenhet, høyt og fritt, i et stille og populært villaområde. Her er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsplasser og offentlig transport.

Boligen er godt vedlikeholdt, med åpne store rom og egen separat sokkeleilighet for utleie. Boligen har bl.a. 2 flotte stuer, stor spisestue, 3 bad og 3 soverom i eksisterende planløsning. I tillegg er det en egen sokkelleilighet med egen inngang, bestående av oppholdsrom/stue, kjøkken og bad.

Eiendommen har sol hele dagen og en nydelig parkmessig hage med flotte uteplasser og utsikt.

Noen høydepunkter:
Flott og godt vedlikeholdt villa
Solrikt på en høyde
Nydelig hage
Store stuer og rom
Flott utsikt
3 bad
Selvstendig utleiedel

Parkering
Biloppstillingsplasser på gårdsplassen. Det er montert elbillader på tomten på egen sikringskurs.

Beliggenhet
Villaen ligger i et svært familievennlig og hyggelig område på Hosle. Beliggenheten er spesielt gunstig med tanke på skoler, barnehager, og offentlig transport, inkludert flybuss. Østerås T-banestasjon er bare en kort spasertur unna, og det er også en bussholdeplass i nærheten lokalisert i Bispeveien. Med T-banen tar det omtrent 20 minutter å komme seg til Oslo sentrum, mens bilen tar rundt 15 minutter. Lokalområdet har et bredt utvalg av fritids- og kulturtilbud, inkludert lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, golfbaner, Bærumsmarka, Sauejordet med sauer og kuer, samt "Fredaskogen" - et populært tursted året rundt for både store og små.

I tillegg har boligen en sentral beliggenhet med enkel tilgang til alle fasiliteter som Hosle har å tilby. Det er en kort og trygg spasertur til Hosle barneskole, Hosletoppen ungdomsskole, Eikelia barnehage, og idrettsanlegg med fotballbaner (inkludert kunstisbane og kunstgress), lekeplass og ballbinge. Steinerskolen og flere videregående skoler er også lett tilgjengelige. Bekkestua har også en internasjonal skole og NTG. Matbutikker som Kiwi, Rema og Joker ligger i nærheten. Joker er åpen syv dager i uken. I tillegg er det kjøreavstand til bl.a. Bekkestua, CC-Vest, Fornebu S og Sandvika med alle nødvendige fasiliteter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 899 kvm
Parkmessig hage med gressplen, beplantning, hekker og stor asfalt gårdsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det er en kort og trygg spasertur til Hosle barneskole og Hosletoppen ungdomsskole, Eikelia barnehage, og idrettsanlegg med fotballbaner (inkludert kunstisbane og kunstgress), lekeplass og ballbinge. Steinerskolen og flere videregående skoler er også lett tilgjengelige. Bekkestua har også en internasjonal skole og NTG.

Offentlig kommunikasjon
Østerås T-banestasjon er bare en kort spasertur unna, og det er også en bussholdeplass i nærheten i Bispeveien. Med T-banen tar det omtrent 20 minutter å komme seg til Oslo sentrum, mens bilen tar rundt 15 minutter.

Fritidstilbud
Lokalområdet har et bredt utvalg av fritids- og kulturtilbud, inkludert lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, golfbaner, Bærumsmarka, Sauejordet med sauer og kuer, samt "Fredaskogen" - et populært tursted året rundt for både store og små.

Inneholder
Villa over to etasjer. Boligen har inngang fra underetasjen. Separat utleieleilighet har egen inngang på nordsiden av boligen.

Underetasjen består av:
Hoveddelen består av hall, peisestue, hobbyrom/kontor, soverom, toalett, to bad, vaskerom, badstue og boder.
Separat sokkelleilighet med egen inngang på 28 m² består av entré, stue/oppholdsrom, kjøkken og bad.

1.etasje består av stue, spisestue, kjøkken, bad og to soverom.
Utgang fra kjøkken og stue til terrasse på ca. 70 m².

Byggemåte
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i Multimur eller liknende. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Valmet takkonstruksjon tekket
med takstein. Renner og nedløp av metall. Dører og vinduer fra byggeår. Ytterdører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass. Inngangsdør til
peisestue med to-lags glass. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Mekanisk ventilasjon.

Primærrom
Primærrom: 280 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 294 kvm

Boder
Det er svært godt med lagringsplass i boder, hobbyrom og et stort kaldloft. På loftet er det ståhøyde. Tilgang til loftet via luke med nedtrekkbar trapp.

Standard
Villaen har generøse store rom, mye lys og en generelt fleksibel og god planløsning. Boligen er meget godt vedlikeholdt gjennom årene.

Underetasje:

Entré/hall
Du møtes av et romslig og svært hyggelig inngangsparti og hall. Praktiske flislagte gulv med varme. Her er det plass til innredning og garderobeløsninger.

Peisestue
En trivelig peisestue som også har utgang til gårdsplass og hage. Flislagt med gulvvarme. Kan fungere godt som "ungdomsdel" og tv-stue.

Soverom
Et hyggelig soverom som ligger innenfor peisestuen. Et lyst og pent rom med karnapp og garderobeskap. Gulvvarme.

Hobbyrom:
Et stort hobbyrom med plass til verktøy, benker og kontordel. Egen utgang til hagen. Hobbyrommet er tilknyttet en bod.

Bad i underetasjen
Det er to flislagte bad i denne etasjen.

Det første har adkomst fra peisestuen og er fra rundt 2003. Her er det flislagt gulv med varme, servantskap med ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Videre er det gulvstående toalett og dusjkabinett med hånddusj. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Det andre badet har adkomst via vaskerommet. Badet ble etablert ca. 2003. Et romslig bad med badstue. Det er flislagt gulv med varme, vegghengt servantskap med benkeplate i tre, ovenpåliggende servant med ett greps armatur. Videre er det innfelt speil og belysning over servant, gulvstående toalett og dusjhjørne med innfellbare dører. Vannrør i kobber og synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Bod
En praktisk bod med tilgang fra hobbyrommet. Eget "linrom"/bod med tilgang fra vaskerommet.

Vaskerom
Vaskerommet har god størrelse. Av innredning er det benkeskap med laminert benkeplate og nedsenket utslagsvask. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling og det er gulvvarme.

Hybel
Utleiedel med egen inngang på nordsiden av boligen. Leiligheten er ca. 28 m²  og består av entré, stue/oppholdsrom, kjøkken og bad. Utleiedelen er godkjent.

HOVEDETASJE

Spisestue
Fra underetasjen kommer man direkte opp i den flotte spisestuen. Dette er et romslig oppholdsrom med store vindusflater. Her er det duket for gode middagsstunder. Her er det plass til en stor spisegruppe, skjenker og innredning.

Kjøkken
Fra spisestue er det skyvedør inn til et flott og godt utstyrt kjøkken. Kjøkkeninnredningen fra Tone Hammel (2003), er meget godt vedlikeholdt. Det ble lagt ny parkett og montert ny oppvaskmaskin i 2023. Innredningen har pene profilerte fronter og benkeplate i tre. Av integrerte hvitevarer er det kjøleskap med fryser, stekeovn og platetopp. Det er frittstående oppvaskmaskin. Innebygget ventilator over platetopp. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Lekkasjestopper under oppvaskkum.

Stue
Fra spisestuen er det doble fløydører som åpner opp mot stuen. En svært romslig stue med utgang til hagen og en stor terrasse som strekker seg rundt fremsiden av boligen. Stuen byr på ulike soner som gir flere møbleringsmuligheter. Store vindusflater får frem den fine utsikten og gir godt med lys. Det er pipeløp i stuen som gir mulighet for lukket peis.

Terrasse
Terrassen strekker seg rundt halvparten av boligen og er på rundt 70 kvm. Med andre ord er det enkel tilgang til uteområdene og hagen. Det er også adgang til verandaen fra kjøkkenet. Terrassen er romslig med god plass til utemøbler. Det er gode solforhold, samt en nydelig utsikt.

Bad 2. etasje
Baderommet er fra byggeår og har varme i gulv, flislagt vegger og gulv. Av innredning er det vegghengt servantskap med laminert benkeplate og to servanter med ett-greps armatur. Videre er det speil, belysning og stikkontakt over servant, gulvstående toalett og badekar med hånddusj. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling

Soverom
Vi finner to soverom i denne etasjen, men opprinnelig var det tre. Hovedsoverommet er av den romsligere typen, med plassbygd garderobeløsning. På andre siden av badet har vi enda et soverom som også har fin størrelse og har garderobeskap.

Oppsummering av punkter som har fått Tilstandsgrad 2 | TG2:
Våtrom - Bad adkomst via vaskerom > 4 punkter
Våtrom - Bad adkomst via peisestue > 1 punkt
Våtrom - Vaskerom > 6 punkter
Våtrom - Bad utleiedel > 9 punkter
Våtrom - Bad 1.etg > 6 punkter
Kjøkken - 1.etg > 3 punkter
Kjøkken - utleiedel > 3 punkter
Øvrige rom > 1 punkt
Rom under terreng - utleiedel > 3 punkter
Rom under terreng > 2 punkter
Badstue > 1 punkt
Innvendige trapper > 1 punkt
Etasjeskillere > 1 punkt
Teknisk anlegg > 2 punkter
Yttervegger > 1 punkt
Dører og vinduer > 2 punkter
Yttertak > 2 punkter
Balkong, terrasse > 1 punkt
Drenering > 3 punkter
Forstøpningsmur > 1 punkt
Stikkledninger og tanker > 1 punkt

Oppsummering av Tilstandsgrad 3 | TG3:
Elektrisk anlegg:
Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. Det er fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 22.12.1989 som omhandler enebolig Bispeveien 32C.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming elektronisk og vedfyring.
Strømforbruket for foregående år målt i antall kWh: ca. 28.000 - 32.000 kWh pr år.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 18 714,59 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, kommunale avgifter, TV og internett, veilys privat delt med naboer (vedlikeholdes av nettselskapet - minimal kostnad).
Naboene har en felles Honda beltegående snøfreser som de deler eventuelle kostnader på.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 19406091

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 4 300 899,- Som sekundærbolig Kr. 12 921 707,-

Tekniske installasjoner
Eier har i dag telenor for TV og internett, signal via koaksial-kabel. Ca. 8.000 pr. år.
Abonnement med Telenor kan videreføres hvis ønskelig.
Det er tilgang på fiber ved tomtegrense, det er ikke installert - eier syns det har vært god nok kapasitet på eksisterende kabel.

Alarm:
Verisure alarmsystem, trådløst, 4 brannvarslere, 4 bevegelses-sensorer, magnetkontakter på dører, vannsensor i kjøkkenskap (skallsikring nattestid), 5 smartkontakter (for ev å styre utvalgte lamper eller utvendig julebelysning). Kostnad ca. 900,- pr mnd. Abonnement med Verisure kan videreføres hvis ønskelig.

Diverse
Følger IKKE med: Vaskemaskin og tørketrommel, kjøl/fryseskap i bod, lysekrone i spisestue
Følger med: Møblering i kontor/hobbyrom. Alle garderobeskap medfølger

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Det er ikke gjennomført radonmålinger tidligere. Områdeanalysen opplyser at det er middels til lav risiko i dette geografiske området.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1989/22826-1/100  Erklæring/avtale  
 06.07.1989 
Bestemmelse om felles vannverk/ledning for d.e. og bnr 1431
Bestemmelse om adkomstrett for 1451
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1990/6689-1/100  Erklæring/avtale 
22.02.1990  Målebrev

Rettigheter i eiendomsrett:
1989/22828-1/100  Best. om vann/kloakkledn. 3201-20/783 06.07.1989 
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:20 Bnr:572  
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:20 Bnr:1431  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1989/38639-1/100  Best. om adkomstrett  
3201-20/572 06.11.1989 
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:20 Bnr:1431  
Rett til vedlikehold av vann-og kloakkledninger på d.e.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Området er uregulert. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 899 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1950002 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1950002)
Navn GRAV
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.02.1951
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8660/1950002.pdf
Delarealer Delareal 899 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 17 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 455 620,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 456 820,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 17 956 820,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 17 974 370,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.6 925)
Provisjon (Kr.118 462,50)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.66 950)
Markedspakke (Kr.19 900)
Foto (Kr.3 900)
Foto (Kr.6 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.245 837,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-0308

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bispeveien 32C
For mer om objektet
Bispeveien 32C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: