Bilde 1 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, B-106Bilde 2 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, B-106
Digital salgsoppgave
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, B-106

1359 Eiksmarka • Bærum kommune

Prisantydning

kr 14 100 000

Omkostninger: kr 116 790Totalpris: kr 14 216 790
BEKKEGRENDA, B-106 - Townhouse med høy kvalitet og moderne design - Tilvalgsmuligheter - Mulighet for kjøp av p-plass
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Oppdragstype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
140 m²
Bruksareal (BRA)
176 m²
Prisantydning
kr 14 100 000
Omkostninger
kr 116 790
Totalpris
kr 14 216 790
Byggeår
2025
Tomt
Fellestomt 3750 m²
Oppdragsnummer
18239004
card-default

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Lene
card-default

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator / Eiendomsmegler
Les om Marte
Prisantydningkr 14 100 000,-
Oppstartskapital til sameietkr 28 400,-
Dokumentavgiftkr 73 120,-
Anleggsbidrag til felles gasstankanleggkr 13 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 14 216 790
Beskrivelse
Townhuset er plassert på enden av rekkehus B vendt inn mot det som skal bli et velutformet fellesareal. Boligen leveres med privat hage, avgrenset med en pent beplantet hekk, samt to markterrasser. I de to overliggende etasjene leveres det to romslige terrasser. De største uteplassene er perfekt tilknyttet oppholdsrommene i første og tredje etasje. Med til sammen ca. 40 kvadratmeter til disposisjon, fungerer terrassene som en naturlig forlengelse av de tilstøtende rommene i sommerhalvåret.

Når du kommer inn i boligen, blir du umiddelbart ønsket velkommen av en praktisk og flisbelagt entré som ikke bare ser flott ut, men også er enkel å vedlikeholde. Flisene er robuste og tåler uten problemer både vann og spor fra utendørs eventyr. Kjøkken og stue har en åpen løsning og befinner seg i boligens første etasje. Rommet har naturlig inndelte soner, noe som gjør det enkelt å innrede med sofa- og spisemøbler.

De to badene, toalettrommet, det ekstra oppholdsrommet og de fire soverommene er smart plassert utover de tre etasjene for optimal funksjonalitet. Soverommene har variabel størrelse og utforming, med plass til en komfortabel seng, nattbord og garderobeløsninger etter dine egne ønsker. Hovedsoverommet har det lille ekstra, nemlig en egen luksuriøs masteravdeling. Badene har stilige detaljer som flisbelagte vegger, elegant innredning fra Foss, vegghengt toalett og en moderne takdusj. I tillegg har det største badet praktisk tilkobling for vaskemaskin/kondenstørketrommel.Boligen leveres med gjennomgående høy kvalitet, inkludert 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, gasspeis og store, moderne vinduer som fyller rommene med naturlig lys.

Ved kjøp av denne boligen kan du velge mellom to eksklusive stilpakker uten ekstra kostnad: Stilpakke 1, kalt "Urban," og Stilpakke 2, kalt "Nordisk." Disse gir unike designvalg som vil løfte opplevelsen av boligen og gi den ditt personlige preg.

Boligen leveres med sportsbod.

Det er også mulighet for å kjøpe parkeringsplass i felles parkeringsanlegg for en pris av kr. 600.000,- inkludert ladepunkt.

Prosjektet
Prosjektet ligger midt i hjertet av Eiksmarka og består av 11 elegante townhouse i to rekker med felles parkeringskjeller, sykkelparkering og vakre utendørsområder. I tillegg inkluderer prosjektet 16 moderne leiligheter i ett punkthus, som også er en del av sameiet. Per nå har vi allerede solgt hele 10 leiligheter og 3 av de fantastiske townhousene.

Selger har satt en eksepsjonell standard for dette prosjektet, og i samarbeid med dyktige interiørarkitekter har de skapt en harmonisk blanding av farger, materialvalg og detaljer som vil prege både boligene og fellesarealene. Målet har vært å tilfredsstille behovene til potensielle kjøpere, og derfor er det dedikert mye tid og innsats til å utforme planløsninger som har tatt hensyn til interessenters tilbakemeldinger.

En grundig utomhusplan, utarbeidet av anerkjente landskapsarkitekter, gir prosjektet karakter og integrerer det perfekt med nærområdets offentlige gateløp, bebyggelse og private forhager. De frodige utendørsområdene er nøye utformet for å skape et visuelt samspill mellom naturlig vegetasjon, komfortable benker og hyggelige møteplasser i gangveiene mellom byggene.

Forventet overtakelse for dette prosjektet vil være fra juni til august 2025, så du kan begynne å se frem til ditt nye hjem med stor forventning. Velkommen til en unik livsstil i Eiksmarka!

Besøk vår prosjektside https://bekkegrenda.no for boligvelger og komplett prospekt!

[profieras

Ferdigstillelse
Forventet overtakelsesperiode for prosjektet er fra juni til august 2025.

Senest ca. 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Areal
Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 176 kvm

Bruksareal inkl.:
1.etg: Gang, kott, oppholdsrom med stue/kjøkken og toalettrom.
2.etg: Gang, 3 soverom og bad
3.etg: Oppholdsrom, teknisk rom, soverom og bad

I tillegg disponerer leiligheten en sportsbod.

Arealene oppgitt i prospektet er angitt bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingenkrav mot hverandre dersom det skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Beliggenhet
Prosjektet ligger svært attraktivt og sentralt på Eiksmarka, Bærum kommune. Eiksmarka er et veletablert og barnevennlig boligområde som tilbyr barnehager, barneskoler, lekeplasser og flotte tur-grøntarealer. Område består hovedsakelig av eneboliger, men også noen rekkehus, tomannsboliger og lavblokker.

Servicetilbud
Eiksmarka senter ligger et steinkast unna prosjektet. Senteret har en innvending handlegate og en god miks av butikker, tjenester og spisesteder. Eksempelvis Apotek 1, Domino`s Pizza, Sabi Sushi, Kiwi, Mester Grønn, Nille, Nordli, Grønt og Godt, Petite frisørene og Eiksmarka helsestasjon. Nærmeste søndagsåpne butikk er Grønt og Godt på Eiksmarka senter og Joker Eiksmarka kun en kort spasertur unna.

Skole/barnehage
Kun 2-3 minutter unna prosjektet ligger Eiksmarka barnehage, Grini barnehage Briskehaugen, Eikebo barnehage og Eiksmarka barneskole. Litt lenger unna ligger Eikeli barneskole og Østerås skole (8-10 klasse).

Nærmeste videregående skoler er Persbråten videregående skole og Eikeli videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Eiksmarka har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Eiksmarka buss- og T-banestasjon ligger i underkant av hundre meter fra boligen med hyppige avganger mot Oslo samt rundt omkring i Bærum. T-banen (linje 2) bruker 14 til Majorstua hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Det tar 8 minutter med bil til Lysaker stasjon som er nærmeste knutepunkt med gode tog-, flytog- og bussforbindelser. Fornebu ligger 14 minutter unna og det tar ca. 49 minutter med bil til Oslo Gardemoen.

Fritidstilbud
Nærområde har et godt utvalg av fritidsaktiviteter eksempelvis tennisbaner, fotballbaner og volleyballbaner. Ellers tilbyr område blant annet golf, ridning og svømming. For de som er glad i naturen er det fine turløyper i Bærumsmarka som leder til blant annet Sætre gård, Brunkollen og Østernvann

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17.

Beskrivelse samt mulighet for endringer og tilvalg følger av vedlagt salgsoppgave.

Organisasjonsform
Leilighetene, townhousene og garasjekjelleren forventes å bli organisert som et eier seksjonssameie.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig, f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller anleggseiendom.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Forretningsfører
Utbygger vil inngå avtale med anerkjent boligforvalter om forvaltning av sameiet med varighet på 3 år.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 14 100 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 13 900,- (Anleggsbidrag til felles gasstankanlegg)
kr 28 400,- (Oppstartskapital til sameiet)
kr 73 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 116 790,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 14 216 790,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Dersom kjøper er juridisk person (selskap) betales ytterligere 5% av kjøpesummen ved byggestart. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales ved overtagelse.

Garantier
Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadoppføringslova §12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget, fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Oppdragsnummer
18-23-9004

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til salgsoppgaven med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 10.11.2023.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Saksbehandlere
Lene Rasmussen
EIE nybygg Oslo Viken
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36

Marte Olea Skjæret
Salgskoordinator
Mob: 97 72 42 95

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, B-106
For mer om objektet
Niels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, B-106

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: