Våre tjenester
Eiendomsutvikling

Vi vil med vår samlende eiendomskompetanse tilby rådgiving i alle faser av et utviklingsprosjekt. Viktig å sørge for at både grunneiers- og utviklers interesser blir ivaretatt på en balansert og god måte gjennom hele utviklingsprosessen.

Vi gjør markedsvurderinger, bistår i konseptutvikling og utarbeider kalkyler i tett samarbeid med arkitekter og tekniske rådgivere.

Ta kontakt om eiendomsutvikling

card image
Daglig leder / Partner

Haavard Skare

Haavard er daglig leder og partner i EIE næringsmegling som har sitt virksomhetsområde fra Oslo i nord til Agder i sør. Han har solid erfaring innen eiendomsutvikling, forvaltning og drift av næringseiendom. Haavard har arbeidet med internasjonale, toneangivende aktører innen eiendom med hovedvekt på segmentene kjøpesenter, byutvikling og næringsparker.
909 45 801 / hs@eie.no
card image
Partner / Eiendomsmegler MNEF

Runar Bjørnerud

Runar Bjørnerud startet i meglerbransjen i 1994 og var med å etablere flere foretak på 90- og 2000 tallet, det siste M2 Megling AS, som ble en del av EIE familien i 2020. Som eiendomsmegler er det kontakten med mennesker og evnen til å bistå andre i en krevende og kanskje ukjent situasjon det som skaper motivasjon og engasjement.
900 10 050 / rb@eie.no

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: