header image

Optimalisert digital markedsføring

EIE look

EIE look
Målrettet annonsering av din bolig
EIE look er vårt digitale annonseprodukt som finner relevante og kjøpeklare interessenter for din bolig. Med dyp forbrukerinnsikt og avanserte algoritmer vet vi hvem som er på boligjakt, og leter etter akkurat din type bolig.

Det er mange som ikke er på aktiv boligjakt, men som kan tenke seg å kjøpe din bolig dersom de får vite om den. Derfor treffer EIE look også de som ikke aktivt søker selv, men har vist interesse for tilsvarende boliger.
card image

Optimalisering

Vi A/B-tester annonsene for å finne den annonsen som gir best resultat. Dermed får hver bolig den optimale annonseringen som treffer boligkjøperne rett i hjertet. I tillegg har vi kuttet mellomledd som gjør at du som kunde får mer annonsering for pengene. EIE look gir deg opp til 40% flere relevante klikk på boligannonsen, som øker sannsynligheten for at kjøperen blir eksponert for akkurat ditt hjem.
card image

Synlighet

EIE look viser annonsen din på de største nettsidene i Norge som for eksempel VG, Dagbladet, Nettavisen, TV2, Finn.no, e24, Dagens Næringsliv, Aftenposten, Facebook og Instagram. I tillegg til tusenvis av nasjonale og lokale nettsider.
card image

Innsikt

Live statistikk lar deg følge med på hvordan eiendommen din flyter digitalt. Her kan du kontinuerlig se hvor mange visninger og klikk annonsen din får i de forskjellige kanalene, og hvordan de ser ut.

Skal du selge bolig?

EIE gir deg Premium rådgivning. Fyll ut skjema slik at vi kan kontakte deg for en uforpliktende boligprat

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: