header image

Boligsalgsprosessen

Interne tiltak i EIE

card image

Transportavtrykk

Siden transportavtrykket er det største fotavtrykket vi legger igjen, jobber vi aktivt for at våre eiendomsmeglere og samarbeidspartnere skal kjøre elbil. I en undersøkelse fra 2022 kommer det frem at 56%* av våre meglere bruker elbil i løpet av arbeidsdagen, og vi jobber aktivt med å øke denne andelen. Innen 2025 skal alle i EIE bruke elbil, sykle eller ta kollektiv på jobb.


*En internundersøkelse fra 2022. I 2021 kjørte 54% av våre meglere elbil.

card image

Tidsriktig og ansvarlig boligstyling

Vi vet at god boligstyling kan øke salgsverdien på boligen, og er derfor en viktig del av boligsalgsprosessen. Alle boliger er forskjellige, og noen vil kreve mer styling enn andre. I noen tilfeller vil det også være behov for å kjøpe nytt, men vår erfaring er at en stor andel av møbler og interiørartikler likevel kan gjenbrukes. Derfor pålegger vi våre stylister å bruke minimum 50 prosent brukte møbler ved styling, og alle møbler må enten gjenbrukes, redesignes eller selges på en bruktmarkedsplass ved utskiftning.

card image

Digitalisering

Det har i mange år vært vanlig praksis å trykke opp salgsoppgaver av boligen, men med gode digitale løsninger, har vi heller valgt å lage digitale bladbare salgsoppgaver, hvor interessenter kan lese salgsoppgaven på nett eller laste ned salgsoppgaven digitalt. Antall trykte salgsoppgaver har derfor blitt redusert betraktelig i EIE, som også er bra for miljøet og allerede i 2021 utgjorde reduksjonen en besparelse på 2000 trær*. Vi har en målsetting om å slutte helt å trykke salgsoppgaver innen 2025.


*Utarbeidet snitt reduksjon fra trykte prospekt 2020.

card image

Energirådgivning

En bolig med dårlig energikarakter kan på lang sikt bli dyrt. EIE har derfor gjort det enklere å se hvilken energikarakter våre boliger til salgs er vurdert til, og har som eneste meglerkjede i bransjen en søkefunksjon på eie.no som tillater dette.


I tillegg tilbyr EIEs meglere hjelp til utfylling av energiattest når du skal selge bolig. Vi har lang erfaring med å hjelpe våre kunder med dette, og gi gode råd for at energiattesten skal bli så riktig som mulig.

Les mer om energisparende tiltak for din bolig

Skal du selge bolig?

Ta kontakt med oss for Premium rådgivning

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: