header image

EIE verdiovervåkning

Hold et øye med verdiutviklingen på boligen din – helt uten kostnad

Med verdiovervåkning fra EIE får du en oppdatering på prisutviklingen for boligen din hver eneste måned.

HVA ER EIE VERDIOVERVÅKNING?

Med EIE verdiovervåkning kan du følge med på den generelle prisutviklingen i ditt område, og få månedlig verdiestimat av boligen din sendt på e-post. Du får dette uansett om du planlegger å selge, eller bare vil vite verdien på boligen din til enhver tid.

Slik finner du ut hva boligen din verdt

HVEM KAN BESTILLE DETTE?

Både eksisterende og ikke eksisterende kunder kan bestille dette fra oss. Dersom du har nylig har fått verdivurdering eller kjøpt bolig av oss vil du automatisk motta verdiovervåkning uten å måtte foreta deg noe. Alle boliger som er kjøpt etter 1. januar 2003 kan bestille verdiovervåkning direkte på eie.no ved å fylle ut informasjon om boligen din selv. Boliger kjøpt før 2003 må først få en verdivurdering fra en av våre meglere for å kunne motta verdiovervåkning.

HVOR FÅR VI TALLENE TIL VERDIOVERVÅKNING FRA?

Tallene fra verdiovervåkningen er hentet fra den månedlige boligprisstatistikken til Eiendom Norge. Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no. Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70 prosent av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år, og en statistikk eiendomsbransjen legger til grunn for å gi best mulig estimat og oversikt på boligprisene i hele Norge.

Bestill verdiovervåkning

Fyll ut og send inn skjema for å motta din verdiovervåkning
Her fyller du inn kjøpspris eller siste verdivurdering/e-takst.
Velg dato for kjøp av bolig eller siste verdivurdering/e-takst. Husker du ikke eksakt dato, velg en dato innenfor måneden du kjøpte.
Her fyller du inn summen du har pusset opp for siden kjøp eller siste verdivurdering/e-takst.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: