Bilde 1 av Skolegata 14Bilde 2 av Skolegata 14
Digital salgsoppgave
Skolegata 14

7713 Steinkjer • Steinkjer kommune

Prisantydning
Innbydende kontorlokaler med sentral beliggenhet | Parkering | Store og små kontorer | Heis
Vis i kart
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Selveier
Bruksareal (BRA)
290 m²
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
133240017
card-default

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler
Les om Geir
  
Totalpris
Eiendom
Skolegata 14, 7713 Steinkjer

Matrikkel
Gnr. 192 Bnr. 483 i Steinkjer kommune

Eierform
Selveier

Areal
BRA: 290

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Geir Einar Moen har gleden av å presentere Skolegata 14 - et unikt kontorlokale med sentral beliggenhet og mange muligheter.

Lokalene som tidligere har fungert som banklokale, tilbyr deg en enestående mulighet til å etablere din virksomhet i et synlig og tilgjengelig område. Med mulighet for to etasjer som begge har varierte bruksområder, inkludert landskap, møterom og kontorceller, får du et fleksibelt lokale som kan tilpasses dine behov (eventuelle påkostninger gjenspeiler seg i leiesummen.

Den sentrale beliggenheten gir deg enestående tilgjengelighet og synlighet, noe som gjør det enkelt for både ansatte og kunder å komme seg til og fra lokalet. Enten du trenger et åpent landskap for samarbeid og kreativitet, møterom for presentasjoner og diskusjoner, eller private kontorceller for fokusert arbeid, så kan disse lokalene enkelt tilpasses deres behov. Med to etasjer å boltre deg på, er det rikelig med plass til å vokse og utvide virksomheten din. Den historiske bakgrunnen som en banklokale legger til en særegen karakter og atmosfære, som kan inspirere dine ansatte og imponere dine kunder.

Ta kontakt i dag for å planlegge en visning; og oppdag alle mulighetene som venter på deg og din virksomhet.

Parkering
Det er parkeringsmuligheter på eiendommen. Konferer megler for infomrasjon.

Overtagelse
Lokalene er ledig omgående.

Beliggenhet
Skolegata 14 ligger sentralt til i Steinkjer sentrum og har en ideell beliggenhet for ulike næringsformål. Plasseringen gir godt med synlighet og gir gode muligheter for å tiltrekke seg kunder, forretningsmuligheter m.m. Denne eiendommen kombinerer strategisk plassering med moderne fasiliteter for å møte dine forretningsbehov. Beliggenheten i Skolegata gir enestående synlighet og tilgjengelighet, og muliggjør en sømløs tilknytning til det øvrige handelsmiljøet i Steinkjer.

Eiendommens har nærhet til offentlig transport og andre sentrale tjenester, som gjør Skolegata 14 til et naturlig valg for de som søker å etablere seg eller utvide sin virksomhet i Steinkjer. Steinkjer togstasjon befinner seg en kort gåtur unna. Herfra går det også buss.
For øvrig har man gangavstand til både spisesteder, hotell, kjøpsenter m.m.

Adkomst
Eiendommen har inngang fra bakkeplan i Skolegata.

Inneholder
15-18 Cellekontorer / mindre kontorlandskap
3-5 Møterom
Tekjøkken
Ta kontakt med megler for å høre hvilke muligheter vi kan tilby din bedrift. Lokalene kan tilpasses leietakers behov.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Oppdragsnummer
133-24-0017

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både utleier og leietaker. Dersom leietaker ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder leietaker avtalen. Dette vil kunne gi utleier rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve leieforholdet og gjennomføre dekningsalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er utleier som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Utleier vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og leietaker vil kunne ha krav mot utleiier etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros- Eiendomsmegling Sentrum AS
EIE Trondheim sentrum
Org. nr: 831699132
Nedre Bakklandet 58 C
7014 Trondheim
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Geir Einar Moen

Saksbehandlere
Geir Einar Moen
EIE Trondheim sentrum
Eiendomsmegler
Mob: 94 15 40 50 / E-post: gem@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skolegata 14
For mer om objektet
Skolegata 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: