header image
Om EIE næringsmegling

Målet er alltid å utnytte potensialet best mulig

Det er med eiendommer som med mennesker: Alle har sitt potensiale. Spørsmålet er hvordan det utnyttes på best mulig måte. Fordi eiendommer og prosjekter er forskjellige finnes det ikke ett standard svar, det gjelder å finne de riktige svarene for hvert enkelt prosjekt. Det er alltid vårt hovedmål, uavhengig av oppdragets type og størrelse.

I EIE Næringsmegling er vi opptatt av å speile det kundene våre trenger. Vår kompetanse dekker alle aspekter ved salg, kjøp, utvikling eller utleie av næringseiendom. De beste løsningene er alltid tuftet på en god forståelse av kundenes behov, i tillegg til forståelse av markedets situasjon og utvikling. Men gode planer skal også realiseres, derfor er effektive prosesser avgjørende for et godt resultat. Vi bistår i alle faser fra rådgivning og markedsanalyser til gjennomføring av oppgjør.

Som en del av Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede trekker vi på solid lokal kunnskap, tilstedeværelse og kontaktnett. Vi jobber tett med dyktige advokater som kan bistå med alle aspekter rundt det juridiske knyttet til utvikling, salg, kjøp og utleie.

Vi arbeider med alle typer næringseiendom. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bidra til å utnytte potensialet i ditt prosjekt.

Kontakt oss

Send oss din henvendelse, så kommer vi tilbake til deg snarlig

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: