Om EIE konsern

EIE er en privateid franchisekjede som ble etablert i 2006 og består av både dyktige eiendomsmeglere og advokater. Dette gir deg som kunde fordeler andre meglerhus ikke kan tilby.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede. I dag har EIE eiendomsmegling over 50 kontor i hele Norge, 15 av dem i Oslo, og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år. EIE advokat har i dag 4 kontor i Norge, og vokser stadig med flere advokater. EIE advokat har spisskompetanse på eiendomsrett, og bistår alle typer bedrifter med hovedvekt på SMB og eiendomsbransjen.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere. Denne faglige tyngden i kombinasjon med fokus på skreddersøm, personlig oppfølging og passion for å gjøre den beste jobben, sikrer at du kunde kan forvente en profesjonell, trygg og forutsigbar boligsalgsprosess. For tredje gang har vi bevist at EIE metoden gir de mest fornøyde boligkundene. EIE ble bransjevinner i Norsk kundebarometer (NKB) i 2023, 2021 og 2020. 2. plass i 2022, et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. Vi kaller det Premium rådgivning.

EIE bedriver ikke bare innovasjon innenfor egen bransje, men har også etablert selskapet EIE vekst, som har til formål å identifisere og investere i miljøvennlige selskaper. Vårt investeringsselskap har vedtektsfestet grønn profil og skal kanalisere kapital til virksomheter som gir en reell klimaeffekt. Hittil har vi investert i flere oppstartsselskaper, hvorav Secundo AS utgjør den største investeringen på 2.5 millioner. EIE eiendomsmeglings kontinuerlige fokus på bærekraftige tiltak har resultert i bransjeseier i Norsk bærekraftbarometer (NBB) i 2022 og 2020, et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI.

I tillegg til ovennevnte bransjepriser, vant EIE prisen for «Årets franchisekjede» 2023. Prisen ble delt ut på Franchisekonferansen 27. april, og vi vant på bakgrunn av følgende:

– Årets vinner har over flere år hatt stor vekst og kontinuerlig fokus på utvikling av sine franchisetakere. Det ble trukket frem at kjeden fremstår som faglig sterk med høye krav til kompetanse hos alle ansatte, er ledende i sin bransje på innovative løsninger for å bedre kundereisen og var kreative og løsningsorienterte under pandemien. De tre siste årene har de vært helt i toppen på BIs Norsk Kundebarometer. I tillegg til å ha fokus på innovasjon og utfordre bransjenormer har de også fokus på bærekraft. De ble bransjevinner på Norsk Bærekraftbarometer 2022. I tillegg har kjeden alltid har hatt en inkluderende kultur, og i dag er mangfoldarbeidet en systematisk del av strategien.

Bli en del av EIE?

Har du lyst til å drive ditt eget eiendomsmegling- eller advokatselskap med EIE sitt sterke merkenavn og støtte til administrative oppgaver fra EIE sitt solide franchisekonsept?

Ta gjerne kontakt med oss. Vi søker hele tiden etter skarpe hoder med mye passion!

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: