EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE administrasjonen

Besøksadresse

Karenslyst Allé 49

Postadresse

Karenslyst Allé 49
0279 Oslo

Telefon
Juridisk navn
Eie Franchise AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE eiendomsmegling er en privateid franchisekjede, som ble etablert av to meglere i 2006. Magne Blindheim er fremdeles en av eierne. Deres visjon er å være den meglerkjeden som yter premium rådgivning og speiler kundenes behov ved salg og kjøp av bolig. I EIE stilles det høye krav til faglig dyktighet og personlig engasjement fra alle våre ansatte uavhengig av tjenesteområde. I dag har EIE over 50 kontorer i hele Norge og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år.

EIEs franchisekonsept har også egen oppgjørs- og regnskapsavdeling innad i selskapet, og tilbyr også markeds- og juridisk bistand, samt kursing/opplæring gjennom EIE akademiet til alle sine franchisetakere. Dette styrker en felles kvalitet og standard internt og eksternt, og bidrar til høy tilfredshet blant franchisetakerne.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.

Derfor kaller vi det Premium rådgivning.Våre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Hedda K. Ulvness

Administrerende direktør
Les om Hedda
card-default

Øyvind Lein Eng

Økonomidirektør / daglig leder EIE økonomi AS
Les om Øyvind
card-default

Stina Bredal-Rørvik

Markedsdirektør
Les om Stina
card-default

Sveinung Solberg

Salgsdirektør
Les om Sveinung
card-default

Nina Fodstad Skumsrud

Juridisk direktør
Les om Nina
card-default

Pål H. Fevang

Digital markedsfører/Grafisk designer
Les om Pål
card-default

Katarina Nakken

Salgsleder | Eiendomsmegler
Les om Katarina
card-default

Hege Celin Andersen

Markedskonsulent
Les om Hege
card-default

Kristine Flusund Kolstad

Kvalitetssjef
Les om Kristine
card-default

Ruben Blix Fevik

Trainee
Les om Ruben

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: