header image

EIE akademiet

Jobber du som eiendomsmegler eller er du nysgjerrig på faget? Vi ønsker å være markedets mest attraktive arbeidsplass for eiendomsmeglere. I EIE akademiet er det lagt til rette for at du som eiendomsmegler skal få en skreddersydd karrierevei hele veien fra student til eiendomsmegler. Vi tilbyr deg ett spennende karriereløp som hensyntar ulike ambisjonsnivå. Som eiendomsmegler underbygger vi kompetansen din videre mot leder eller partner dersom du skulle ha en ambisjon om det.

card image

Fra student til fullmektig

Drømmer du om å bli eiendomsmegler? I EIE akademiet er det lagt til rette for at du som trainee skal få en god start på karrieren. Vi ønsker å ta posisjonen som markedets mest attraktive arbeidsplass for studenter. Hos oss får du ett skreddersydd program hvor studenttilværelsen sømløst krysser arbeidslivet.

Les mer her
card image

Fra fullmektig til eiendomsmegler

Hos oss jobber du i en høy prestasjonskultur hvor vi hele tiden ønsker utvikling i faget salg. Hos oss velger vi eiendomsmeglerfullmektiger som ser en fordel av å jobbe i ett dyktig team og som ønsker en trygg arbeidsplass. Vi ønsker å legge til rette for de eiendomsmeglerfullmektige som ønsker å ta skrittet mot toppen

Les mer her
card image

Fra eiendomsmegler til veien videre

EIE utvikler og former gode eiendomsmeglere samtidig som vi hele tiden er på jakt etter de flinke folkene. Hos oss velger vi eiendomsmeglere som ser en fordel ved å jobbe i et dyktig team, og som ønsker en trygg arbeidsplass.

Les mer her
card image

Faglig leder

Hos oss velger vi fagansvarlige som ser en fordel ved å jobbe i ett dyktig team, og som ønsker å være med på å skape en trygg arbeidsplass. Vi kartlegger ambisjonsnivå tidlig og tilrettelegger for en skreddersydd karrierevei.

Les mer her
card image

Daglig leder

Hos oss velger vi ledere som ser en fordel av å jobbe i ett dyktig team og som ønsker å være med på å skape en trygg arbeidsplass. Våre ledere spiller en særs viktig rolle og har sammen med faglig leder ett ansvar for å sikre høy standard og Premium leveranse.

Les mer her

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: