header image

EIE investerer

EIE har etablert selskapet EIE vekst, som har til formål å identifisere og investere i miljøvennlige selskaper. Vårt investeringsselskap har vedtektsfestet grønn profil og skal kanalisere kapital til virksomheter som gir en reell klimaeffekt. Hittil har vi investert i flere oppstartsselskaper, hvorav Secundo AS utgjør den største investeringen på 2.5 millioner.

card image

Secundo - en markedsplass for bruktgjenstander

I 2022 investerte EIE i gründerselskapet Secundo, som er en markedsplass for salg av bruksgjenstander. Secundo er et norsk firma som lager gjenbruksteknologi, og ble startet av Eirik Broms i 2021. Deres visjon er å gjøre det så enkelt som mulig å gjenbruke ting, slik at det ikke lenger er nødvendig å kaste de. Gjennom moderne teknologi og en sømløs salgsprosess skal Secundo være enkelt og effektivt.

card image

Overo - digitale løsninger for eiendomsbransjen

EIE har investert i det norske startup-selskapet Overo, som tilbyr digitale løsninger for eiendomsbransjen. Den nye overtagelseprotokollen har innebygget strømpriskalkulator, som gjør det mulig for boligkjøpere å velge den billigste strømavtalen.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: