Bilde 1 av Hardangervegen 70Bilde 2 av Hardangervegen 70
Digital salgsoppgave
Hardangervegen 70

5224 Nesttun • Bergen kommune

Prisantydning

kr 9 500 000

Omkostninger: kr 238 740Totalpris: kr 9 738 740
Stor påkostet kombinasjonsseksjon, lys trivelig, god parkering og god eksponering mot hovedvei!
Vis i kart
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
7
Bruttoareal (BTA)
537 m²
Fellesutgifter
kr 1 200 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 3 536 / Mnd
Prisantydning
kr 9 500 000
Omkostninger
kr 238 740
Totalpris
kr 9 738 740
Byggeår
2017
Tomt
Fellestomt 2626 m²
Oppdragsnummer
81240501
card-default

Eivind Kalve

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Les om Eivind
card-default

Nicolay Brusegard

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nicolay
Prisantydningkr 9 500 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)kr 237 500,-
  
Totalpris kr 9 738 740
Eiendom
Hardangervegen 70, 5224 Nesttun
Eiendomstype: Kombinasjonslokale. Eierform: Eierseksjon
Byggeår: 2017

Matrikkel
Gnr. 43 Bnr. 1074 Snr. 7 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon
Salgsobjektet: Bølstad Eiendom AS, org.nr. 916209398
Hjemmelshaver: Bølstad Eiendom AS
Selger: Bølstad AS, org.nr. 997854543

Areal
BTA: 537
Det gjøres særskilt oppmerksom på at arealangivelser er basert på opplysninger fra oppdragsgiver samt offentlig informasjon og at tegninger ikke er kontrollert av megler. Det tas forbehold om at det kan være arealavvik fra faktisk areal. Eventuelle avvik i senere arealoppmålinger kan på ingen måte danne grunnlag for prisavslag eller gjenstand for reklamasjon.

Byggeår
2017

Tomt
Fellestomt 2626 kvm

Prisantydning
9 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 500 000,- (Prisantydning)




Omkostninger:

Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av eiendomsselskap.

Felleskostnad
Kr. 1 200,- pr. mnd.

Beskrivelse
Seksjonen ligger i øverste plan i en nyere næringsbyggning i Hardangerveien. Det er god tilkomst og flere parkeringsplasser på dekke ved seksjonen. Området består i hovedsak av tilsvarende næringsbygg, som er oppført de senere år. Et attraktivt område med god eksponering mot Hardangervegen. Det er god infrastruktur videre til hele bergensområdet og mot Arna.

Parkering
God parkering foran egen seksjon samt på takdekket ved eiendommen.

Beliggenhet
Hardangervegen 70 ligger i et veletablert og populært område. Nesttun sentrum ligger ca. 5 minutter unna med bil.  Eiendommen har god eksponering fra hovedveien.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 07.11.2018 vedrørende endring kontor-/administrasjonsbygg.
Det foreligger ferdigattest datert 14.01.2020 vedrørende nybygg lager.

Standard
Seksjonen har god standard. Lokalet måles til ca. 537 kvm og egner seg til kontor, industri, lager og produksjon. Eier har oppgradert med butikk/studio belysning 3-fase LED, fiber og rikelig med kontaktpunkter. Overflater er lite slitt, og lokalet fremstår i svært god stand. Lokalet er blitt benyttet som salgslokale for bil, men kan enkelt tilpasses til et kombinasjonslokale med kontor, lager eller produksjon.  Det er store vindusflater i deler av front, hvor  det er hensiktmessig med  kontor/møterom. Baderommet og pauserommet fremstår moderne og holder god standard.

Høydepunkter ved lokalet:
-               537 m2 på ett plan med 4 meter takhøyde
-               Godt utbygd el anlegg med 160A inntak og 400v
-               Varmepumpe
-               9 faste parkeringsplasser
-               Oljeutskiller og fettutskiller
-               Trykkluft anlegg
-               Profesjonell butikk/studio belysning 3-fase LED
-               Høytrykk anlegg

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Energimerking
Energiattest med energimerke
Eiendommen er ikke energimerket. Dersom kjøper ønsker det kan energimerking utafbeides i forbindelse med salget.

Kommunale avgifter
Kr. 42 427 pr. år
De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er beregnet til kr. 31.530,- pr.år i 2024 ifølge Bergen kommune. Denne summen er inkludert i de kommunale avgiftene.

Felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 200,- pr.mnd.
Felleskostnadene er kun et estimat fra selger. Felleskostnadene faktureres etter faktiske kostnader. Fellesutgifter godkjennes i styremøter på sameiet.

Sameie
Sameie: Hardangerveien 70, Orgnr: 921858051
Sameie Hardangerveien 70. Sameie har avtale om snømåking og strøing.

Avtalebetingelser
Oppdraget reguleres i henhold til Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007 nr. 73. Fravikeligheten som framgår av lovens § 1-3 og forskriftens § 1-2 er anvendt for dette oppdraget.

"As is"-klausul Selskapets hovedaktivum - Eiendommen - og Selskapet for øvrig overtas «som den/det er», jfr. avhendingsloven § 3-9 og kjøpsloven § 19. Kjøper fraskriver seg, så langt gjeldende rett tillater det, enhver rett til å gjøre krav gjeldende mot selger som følge av at salgsobjektet ikke er som det skal være, i medhold av kjøpsloven § 19 (1) bokstav a, b og c, avhendingsloven § 3-7, 3-8 og 3-9, andre regler om ansvar for uriktig og manglende opplysninger og ethvert annet lovfestet eller ulovfestet grunnlag, herunder regler om ansvar for uriktige og manglende opplysninger etter avtaleloven.

Avhendingsloven § 4-19 (2) fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til 18 måneder etter overtakelse.

Informasjonen i denne salgsoppgaven med vedlegg er mottatt fra selger / takstmann og forutsettes gjennomgått i detalj før bindende bud inngis. Eiendommene forutsettes besiktiget, og det anbefales at kjøper selv kontrollerer eiendommenes tekniske tilstand ved bruk av egne fagfolk, samt at man gjennomgår leiekontrakter og annen relevant informasjon om eiendommene.

Alle opplysninger i denne salgsoppgaven med vedlegg er tilrettelagt og bearbeidet av megleren etter beste skjønn, men megleren kan ikke ta ansvaret for at informasjonen er riktig eller fullstendig. Enhver som investerer i næringseiendom, må på egen hånd forsikre seg om at opplysningene er riktige og fullstendige. Megleren fraskriver seg ethvert ansvar for tap som følge av opplysninger som er misvisende, feilaktig eller ufullstendig, samt tap som på annen måte måtte oppstå som følge av investeringen.

Selger er ikke kjent med ufullstendigheter eller feil i rapporter e.l. som er utarbeidet av tredjemann.

Selger gir ingen garantier i forhold til praktiske eller økonomiske konsekvenser for Kjøper opp mot forurensing i grunn, forhold av arkeologisk interesse eller grunnforholdene på eiendommen i sin alminnelighet.

Det gjøres oppmerksom på regler om avskrivning av faste tekniske installasjoner i avskrivbare bygninger. Partene har selv ansvaret for å sette seg inn i regelverket og konsekvensene av dette. Megler er uten ansvar for konsekvenser reglene påfører partene.Kjøpekontrakt utarbeidet av Forum for Næringsmeglere skal benyttes i denne transaksjonen. Med mindre den enkelte interessent i sitt kjøpstilbud tar spesielle forbehold eller angir konkrete endringer av ordlyden i denne kontrakt, vil man ved aksept av kjøpstilbud fra selger ha inngått avtale med utgangspunkt i denne kjøpekontrakt.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.

Annet
Vi i EIE eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene og fotografene i Heem jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Rett til fritt å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Erklæring tinglyst 30.06.2016 med dagboknr 2016/595268-1/200 vedrørende seksjonering.

Regulering
Området er regulert til kontor/industri ifølge Bergen kommune.

Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til næringsbebyggelse ifølge Bergen kommune.

Reguleringsplaner på grunnen
PlanID: 16550000
Plannavn: FANA. GNR 43 BNR 79 MFL., MIDTTUN - HELLDAL Ikrafttrådt: 26.04.2004
Saksnr: 200002021
Dekningsgrad: 99,0 %
Kommuneplan
PlanID: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100,0 %

Planer i nærheten av eiendommen
PlanID: 61310000
Plannavn: FANA. GNR 43 BNR 433 MFL., SANDDALSRINGEN ØST
Planstatus: 2
Saksnr: 202220432

PlanID: 71020000
Plannavn: FANA. GNR 43 BNR 1118, HARDANGERVEGEN
Planstatus: 2
Saksnr: 202220741

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 500 000,- (Prisantydning)




Omkostninger:

Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av eiendomsselskap.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt evt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Oppdragsnummer
81-24-0501

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen Sentrum
Org. nr: 917989338
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 53 51 98 80

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder Eivind Kalve

Saksbehandlere
Eivind Kalve
EIE Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF | Partner | Salgsleder
Mob: 98 15 11 91 / E-post: ek@eie.no

Nicolay Brusegard
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 78 03 04
[/ E-post: nb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hardangervegen 70
For mer om objektet
Hardangervegen 70

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: