header image
Om EIE

Boligen din er verdifull

Opplevelsen av å bruke EIE skal også være det

EIE eiendomsmegling er en privateid franchisekjede, som ble etablert av to meglere i 2006. Magne Blindheim er fremdeles en av eierne. Deres visjon er å være den meglerkjeden som yter premium rådgivning og speiler kundenes behov ved salg og kjøp av bolig. I EIE stilles det høye krav til faglig dyktighet og personlig engasjement fra alle våre ansatte uavhengig av tjenesteområde. I dag har EIE over 50 kontorer i hele Norge, med hele 15 meglerkontorer bare i Oslo, og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år.


EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.


Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.


I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.


Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

EIE administrasjonen

image of Hedda K. Ulvness

Hedda K. Ulvness

Administrerende direktør
Les om Hedda
image of Øyvind Lein Eng

Øyvind Lein Eng

Økonomidirektør / daglig leder EIE økonomi AS
Les om Øyvind
image of Nina Fodstad Skumsrud

Nina Fodstad Skumsrud

Juridisk direktør
Les om Nina
image of Katerin Lind-Klev

Katerin Lind-Klev

Kvalitetssjef
Les om Katerin
image of Sveinung Solberg

Sveinung Solberg

Salgsdirektør
Les om Sveinung
image of Stina Bredal-Rørvik

Stina Bredal-Rørvik

Markedsdirektør
Les om Stina
image of Pål H. Fevang

Pål H. Fevang

Digital markedsfører og grafisk designer
Les om Pål
image of Katarina Nakken

Katarina Nakken

Salgsleder | Eiendomsmegler
Les om Katarina

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: