header image
Om EIE

Boligen din er verdifull

Opplevelsen av å bruke EIE skal også være det
I 2005 bestemte to unge meglere seg for å starte sin egen meglerforretning. Magne Blindheim og Kai Wongraven ville bruke sine erfaringer, ideer og engasjement til å skape en bedre opplevelse for kundene. En opplevelse som i større grad speilet kundenes behov for gode råd og trygghet ved både salg og kjøp av bolig. I dag har EIE over 50 kontorer og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år. I følge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder*. For oss er det den største tillitserklæringen vi kan få.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.
Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

*EIE ble bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2020 og 2021. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: