header image

Samarbeidspartnere

card image

Allkopi

Allkopi er EIEs hovedleverandør av trykksaker. Allkopi leverer til Eie et bredt spekter av trykk- og designprodukter
Gå til nettsiden
card image

Buysure

Buysure er vår forsikringsagent som leverer boligkjøper- og boligselgerforsinkinger til alle kunder i EIE. Buysure har bred kompetanse inn forsikring knyttet til boligtransaksjoner. Forsikringsgivere er If og Anticimex.
Gå til nettsiden
card image

Byggstart

Byggstart er en anbudstjeneste som kobler privatpersoner og sameier som skal i gang med større oppussinger eller byggeprosjekter med kvalitetssikrede byggefirmaer. Byggstart har 250 byggefirmaer i sitt nettverk, og dekker alle større byer i Norge, samt Stockholm, Gøteborg og Malmø i Sverige. Hvert firma i nettverket er grundig kvalitetssikret av Byggstart, som etterser at de har gode referanser, solid økonomi og relevante godkjenninger. Byggstart er gratis for kunder ettersom byggefirmaene betaler for å være med på tjenesten.
Gå til nettsiden
card image

CodeGarden

CodeGarden leverer digitale overtagelsesprotokoller til EIE-meglere og har samarbeidet med kjeden i mange år.
Gå til nettsiden
card image

Contendo

Contendo leverer kundetilfredshetsundersøkelser De innhenter tilbakemeldinger fra alle kunder som har kjøpte eller solgt bolig gjennom en EIE-megler.
Gå til nettsiden
card image

Eiendom Norge

Eiendom Norge er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Eiendom Norge utarbeider og publiserer Eiendom Norge sin prisstatistikk i samarbeid med Eiendomsverdi og FINN.no.
Gå til nettsiden
card image

Handelsbanken

Handelsbanken er EIE eiendomsmeglings bankforbindelse. Handelsbanken har drevet bankvirksomhet i Norge i over 30 år og er blant de største bankene i landet.
Gå til nettsiden
card image

HMH

HMH er EIE sin foretrukne partner på flyttetjenester og flyttevask. HMH utfører alle typer flytteoppdrag over hele landet, primært på Østlandet.
Gå til nettsiden
card image

Meglerfront

Visma Meglerfront leverer digital overtagelsesprotokoll til EIE, og flytter eierskapet på strømmåler fra selger til kjøper
Gå til nettsiden
card image

Norges Eiendomsmeglerforbund

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er et landsomfattende profesjonsforbund for meglere. 80% av all boligformidling i Norge skjer gjennom en MNEF-megler. EIE som kjede er medlem av forbundet.
Gå til nettsiden

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: