Våre partnere

DIAKRIT er vår hovedleverandør av foto og film. DIAKRIT er verdensledende på 3D-visualiseringsprodukter, digitale salgsapplikasjoner og profesjonelle tjenester for eiendomsbransjen.

Gå til nettside

Semway er vårt digitalbyrå som leverer et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring, samt rådgivning på alle felt. Vi jobber tett med Semway på digitale tjenester, som er alt fra hjemmesider, til SEO og boligannonser.

Gå til nettside

Norwegian Broker er forsikringsmegler for boligkjøperforsikring og boligselgerforsikring, for alle kunder av Eie.

Gå til nettside

Allkopi er Eies hovedleverandør av trykksaker. Allkopi leverer til Eie et bredt spekter av trykk- og designprodukter.

Gå til nettside

Eiendom Norge er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Eiendom Norge utarbeider og publiserer Eiendom Norge sin prisstatistikk i samarbeid med Eiendomsverdi og FINN.no.

Gå til nettside

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er et landsomfattende profesjonsforbund for meglere. 80% av all boligformidling i Norge skjer gjennom en MNEF-megler. Eie som kjede er medlem av forbundet.

Gå til nettside

Adepto leverer digitale overtagelsesprotokoller til Eie-meglere og har samarbeidet med kjeden i mange år.

Gå til nettside

HMH er Eie sin foretrukne partner på flyttetjenester og flyttevask. HMH utfører alle typer flytteoppdrag over hele landet, primært på Østlandet.

Gå til nettside

Contendo leverer kundetilfredshetsundersøkelser De innhenter tilbakemeldinger fra alle kunder som har kjøpte eller solgt bolig gjennom en Eie-megler.

Gå til nettside

Handelsbanken er Eie Eiendomsmeglings bankforbindelse. Handelsbanken har drevet bankvirksomhet i Norge i over 30 år og er blant de største bankene i landet.

Gå til nettside

Norsk Familieøkonomi AS er en frittstående medlemstjeneste som i 20 år gitt råd til norske familier om deres personlige økonomi. Som kunde av Eie kan du få 6 mnd. gratis medlemskap i Norsk familieøkonomi. Ta send mail til eie@eie.no for mer informasjon

Gå til nettside