Våre partnere

Adepto leverer digitale overtagelsesprotokoller til Eie-meglere og har samarbeidet med kjeden i mange år.

Gå til nettside

Allkopi er Eies hovedleverandør av trykksaker. Allkopi leverer til Eie et bredt spekter av trykk- og designprodukter.

Gå til nettside

Buysure er vår forsikringsagent som leverer boligkjøper- og boligselgerforsinkinger til alle kunder i Eie. Buysure har bred kompetanse inn forsikring knyttet til boligtransaksjoner. Forsikringsgivere er If og Anticimex.

Gå til nettside

CodeGarden leverer digitale overtagelsesprotokoller til Eie-meglere og har samarbeidet med kjeden i mange år.

Gå til nettside

Contendo leverer kundetilfredshetsundersøkelser De innhenter tilbakemeldinger fra alle kunder som har kjøpte eller solgt bolig gjennom en Eie-megler.

Gå til nettside

DIAKRIT er vår hovedleverandør av foto og film. DIAKRIT er verdensledende på 3D-visualiseringsprodukter, digitale salgsapplikasjoner og profesjonelle tjenester for eiendomsbransjen.

Gå til nettside

Eiendom Norge er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Eiendom Norge utarbeider og publiserer Eiendom Norge sin prisstatistikk i samarbeid med Eiendomsverdi og FINN.no.

Gå til nettside

Handelsbanken er Eie Eiendomsmeglings bankforbindelse. Handelsbanken har drevet bankvirksomhet i Norge i over 30 år og er blant de største bankene i landet.

Gå til nettside

HMH er Eie sin foretrukne partner på flyttetjenester og flyttevask. HMH utfører alle typer flytteoppdrag over hele landet, primært på Østlandet.

Gå til nettside

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er et landsomfattende profesjonsforbund for meglere. 80% av all boligformidling i Norge skjer gjennom en MNEF-megler. Eie som kjede er medlem av forbundet.

Gå til nettside

Söderberg & Partners er forsikringsmegler for boligkjøperforsikring og boligselgerforsikring, for alle kunder av Eie.

Gå til nettside