header image

Bli en del av EIE

Har du en drøm om å starte eget meglerforetak?

Ta det første skrittet med landets mest dedikerte eiendomsmeglerkjede i ryggen

EIE eiendomsmegling, et privateid franchisekonsept grunnlagt av to meglere i 2006, inviterer deg til å bli en del av deres suksesshistorie. Kjedens visjon er å være den ledende meglerkjeden som tilbyr Premium rådgivning, skreddersydd etter kundenes behov når det kommer til salg og kjøp av bolig. Hos EIE er høye standarder for faglig kompetanse og personlig engasjement en forutsetning for alle ansatte, uavhengig av deres rolle. Med over 50 kontorer spredt over hele Norge, håndterer EIE årlig rundt 9000 eiendomstransaksjoner.

EIE har nylig blitt tildelt den prestisjefylte prisen som Årets Franchisekjede for 2023, noe som understreker vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon. Dette reflekterer vårt kontinuerlige arbeid med å tilby enestående tjenester og skape bemerkelsesverdige opplevelser for våre kunder.

Som eiendomsmegler i EIE får du også ta del av til vår unike delingskultur. Vi er forpliktet til å dra hverandre fremover, og dele suksesshistorier på tvers av kontorene. Dette inkluderer felles salgstreninger for alle i EIE, hvor kunnskap og ferdigheter blir delt for å sikre kontinuerlig vekst.

EIE SØKER ALLTID DYKTIGE SAMARBEIDSPARTNERE

Gjennom å bli en franchisetaker hos EIE, blir du en integrert del av en eiendomsmeglerkjede som er opptatt av å speile kundenes behov. Gjennom hele prosessen, fra begynnelsen til slutt, legges det vekt på gode råd, trygghet og profesjonalitet – en tilnærming som skaper verdifulle opplevelser både for selgere og kjøpere. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss.

Vår dedikasjon til kundetilfredshet har ført til at EIE kan med stolthet hevde at vi har Norges mest fornøyde boligkunder. Vi legger stor vekt på å forstå og imøtekomme våre kunders unike behov gjennom hele prosessen. Denne tilnærmingen sikrer ikke bare vellykkede transaksjoner, men også livslange forhold til våre kunder.

Vår ekspertise strekker seg utover boligsalg, og inkluderer også kompetanse innenfor næringsmegling, nybyggprosjekter og juridiske tjenester som dekker alle aspekter ved eiendomstransaksjoner.

BYGG VIDERE PÅ EN SOLID MERKEVARE

Dersom du drømmer om å etablere ditt eget meglerselskap, samtidig som du drar nytte av kunnskapen, erfaringen og drivkraften vår, er det på tide å inngå en samtale med oss.

Som franchisetaker vil du få tilgang til en solid merkevare og et gjennomarbeidet konsept. Selv om du står ansvarlig for oppstartskostnadene, vil du motta vår fulle støtte gjennom hele reisen.

Det er ditt ansvar å investere i nødvendige lokaler og utstyr, i tillegg til opplæring av dine ansatte. Som en del av EIE, vil du dra nytte av profesjonell og kollektiv markedsføring, kontinuerlig konseptutvikling og effektive driftssystemer.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller om du ønsker en uformell samtale om de spennende mulighetene som kan ligge foran deg.

Kontakt oss

Send oss en henvendelse dersom du har spørsmål om det å starte ditt eget EIE meglerkontor og bli en del av EIE franchisen.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: