header image
EIE Franchise

Har du en drøm å starte noe eget?

Gjør det med landets mest dedikerte eiendomsmeglerkjede i ryggen

EIE eiendomsmegling er en privateid franchisekjede, som ble etablert av to meglere i 2006. Magne Blindheim er fremdeles en av eierne. Deres visjon er å være den meglerkjeden som yter premium rådgivning og speiler kundenes behov ved salg og kjøp av bolig. I EIE stilles det høye krav til faglig dyktighet og personlig engasjement fra alle våre ansatte uavhengig av tjenesteområde. I dag har EIE over 50 kontorer i hele Norge og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år.

Eie søker alltid dyktige samarbeidspartnere

Som franchisetaker i EIE blir du en del av en eiendomsmeglerkjede som er opptatt av å speile kundenes behov. Gode råd, trygghet og profesjonalitet i alle faser skaper verdifulle opplevelser for både selger og kjøper. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss.

Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom.

Bygg videre på en sterk merkevare

Har du en drøm om å starte ditt eget meglerkontor, og samtidig trekke på kompetansen, erfaringen og drivkraften i det som kundene opplever som Norges mest profesjonelle eiendomsmeglerkjede? Da vil vi gjerne snakke med deg.

Som franchisetaker får du tilgang til en sterk merkevare, i tillegg til et tydelig og gjennomarbeidet konsept. Du står selv for kostnadene ved etablering, men vil ha vår fulle støtte underveis.

Du må selv investere i det som kreves av lokaler og inventar, i tillegg til opplæringen av dine ansatte. Som en del av EIE nyter du godt av profesjonell og felles markedsføring, konseptutvikling og veldrevne driftssystemer.

Kontakt oss hvis du har spørsmål – og for en hyggelig prat om en potensielt spennende fremtid.

Kontakt oss

Send oss en henvendelse dersom du har spørsmål om det å starte ditt eget EIE meglerkontor og bli en del av EIE franchisen.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: