EIE artikkelbilde
Artikler / Boligmarkedet

Eiendomsmegler i Oslo

Spar tid og penger med noen av Norges råeste meglere når du skal selge din bolig i Oslo.

Finn erfarne og engasjerte eiendomsmeglere i Oslo med førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå. På grunn av solid erfaring i ditt nærområde vil du kunne oppleve en trygg salgsprosess, uansett om du skal selge eller kjøpe en liten leilighet eller en stor enebolig, tomt eller større prosjekter innen nybygg og rehabiliteringer.

En eiendomsmegler fra EIE sørger for at boligsalget foregår under trygge og gode omstendigheter, samt etter de lover og regler som gjelder. En eiendomsmegler utarbeider prospekt og markedsmateriell, samt tar kontakt med potensielle kjøpere. Arbeidsoppgavene inkluderer arrangering og gjennomføring av visninger og budrunde.

Eiendomsmegleren henter og håndterer også alle nødvendige offentlige dokumenter og ferdigstiller oppgjøret.

Noen meglerkontorer i Oslo tilbyr også boligstyling, flyttehjelp, som bærehjelp, pakking og vask, i tillegg til de tradisjonelle meglertjenestene.


Hvilken eiendomsmegler skal du velge?

Velg en lokalkjent eiendomsmegler med lang fartstid og høy kompetanse på den type bolig du skal selge. Merk at en dyktig megler og dens nettverk kan ha svært mye å si for hvilken pris du får for boligen din. EIE tilbyr en rekke meglerkontorer med forskjellige profiler, som opererer i ulike deler av byen og i ulike segmenter av markedet.

Et boligsalg kan være svært stressende, men med rett megler kan prosessen også være spennende og tilfredsstillende.


Velg en megler nærmest deg:

Bekkelaget, Nordstrand

Ensjø, Gamle Oslo

Fagerborg

Fredensborg, St. Hanshaugen, Grünerløkka

Frogner, Aker Brygge

Løren, Økern

Røa

Sinsen, Bjerke

Skøyen, Ullern

Stovner

Torshov

Veitvet

Hva koster en eiendomsmegler?

Lurer du på hva en eiendomsmegler i Oslo koster? EIE eiendomsmegling tilbyr et bredt spekter meglere som opererer i ulike områder av byen. Prisene på meglertjenesten kan være varierende og mye avhenger av en rekke faktorer, som type bolig, boligens prisklasse, valg av megler/meglerkontor, tidsbruk, sted/reisevei osv.

Det vil være svært vanskelig å estimere en gjennomsnittspris for et boligsalg, men det skal godt gjøres å betale noe mindre enn 100.000 for hele oppdraget. Da det kan være svært vanskelig å få oversikt over alle kostnadspostene før du kontakter en megler, derfor er det viktig å be om et kostnadsoverslag fra megler før du bestemmer deg.

Se også boliger i Oslo til salgs

Leilighet i Oslo til salgs. Her kan du søke etter leiligheter, hus, boliger og tomter

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: