hero

Ledige stillinger

Jobb hos oss
Vi er alltid på utkikk etter skarpe hoder som tør å utfordre, og som tør å tenke annerledes.
Er du en dyktig eiendomsmegler med en drøm om å ta skrittet til toppen?
Hos oss finnes det muligheter for deg som ønsker det. Partnerskap er noe vi tilbyr våre beste folk, og i Norges største privateide eiendomsmeglerkjede finnes det mange muligheter.

Se stillingsutlysningene våre under.

EIENDOMSMEGLER OG DAGLIG LEDER – EIE ULLENSAKER

Vi søker etter en eiendomsmegler og daglig leder til vårt team i Eie eiendomsmegling Ullensaker.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale med nåværende daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
• Meglerutdanning, meglerstudent eller jurist/advokat
• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig

Send CV og søknad til al@eie.no eller svs@eie.no merk emnefelt med Jobb – EIE ULLENSAKER.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med enten Anette Langaas på mail al@eie.no eller Sveinung Solberg på mail svs@eie.no

BACKOFFICE – EIE ENSJØ

Vi søker etter backoffice til vårt team i Eie eiendomsmegling Ensjø. Vi er i dag fem erfarne eiendomsmeglere. Vi ser for oss et team på syv stykker, og som backfffice får du hos oss sjansen til å bli del av et høytpresterende team, i et spennende satsningsområde på Ensjø.

Kontoret holder til sentralt på Ensjø med kort avstand til Hasle/Kampen/Gamle Oslo/Helsfyr/Etterstad m.m. Her vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team, og i et ungt og inkluderende arbeidsmiljø. Eie Ensjø er et kontor som skal opp og frem, og som stadighet skal slå sine egne rekorder i en spennende bydel.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
• Relevant meglerutdanning
• Tilfredsstillende datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig
• Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Send CV og søknad til ht@eie.no merk emnefelt med Backoffice– Eie Ensjø.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med Daglig leder, Halid Talic på mail ht@eie.no eller på tlf: 467 90 993