Bilde 1 av Nyveien 52Bilde 2 av Nyveien 52
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Nyveien 52

3470 Slemmestad • Asker kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 3 950 000 - 7 750 000

Arealer: 60 - 164 m²Antall enheter: 4 (0 solgt)Byggeår: 0
4 nye familieboliger i Bergeråsen - Slemmestad. Bygging startet - Solrik terrasse - Rais peisovn - Sigdal kjøkken
Se alle enheter i prosjektetSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 - 5 soverom
Tomt
Eiet tomt 1858 m²
Oppdragsnummer
36229008
card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jens
card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mari

Dette prosjektet består av følgende enheter:


60 m², 2 soverom, kr 3 950 000.

Les mer om enhet 1 her


60 m², 2 soverom, kr 3 950 000.

Les mer om enhet 2 her


164 m², 5 soverom, kr 7 750 000.

Les mer om enhet 3 her


164 m², 5 soverom, kr 7 750 000.

Les mer om enhet 4 her

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 20.09.2022.

Hovedoppdragsnummer
36-22-9008

Eiendom
Nyveien 52, 3470 Slemmestad

Matrikkel
Gnr. 241 Bnr. 98 i Asker kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse 3 kvartal 2023.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jens Christian Killengreen

Selger/Utbygger
Byhus AS

Hjemmelshaver
Byhus AS

Priser fra - til
Priser fra 3 950 000 - til 7 750 000

Arealer
Bruksareal: 60 kvm - 164 kvm

Beskrivelse
4 nye attraktive familie boliger med vestvendt solrik og sentral beliggenhet på Bergeråsen i kystbyen Slemmestad. Her har du kort gangavstand til fjord og strand, sentrum og butikker, kollektivtransport og hurtigbåt. Boligene er tegnet spesielt for tomten av anerkjente Morfeus arkitekter og består av: 2 store familieboliger med bruksareal 164 kvm med 2 bad/vaskerom, 5 soverom, stor usjenert loftterrasse; 2 boliger med bruksareal 60 kvm med 2 soverom, bad, vaskerom og flott markterrasse. Alle boliger vil bli levert med baderomsinnredning og kjøkken modell Uno fra Sigdal, integrerte hvitevarer fra Simens, armaturer fra Tapwell og med peisovn fra danske Rais. Boligene vil bli plassbygget og holde en god standard både utvendig og innvendig, herunder levert med skjult sprinkleranlegg for ekstra brannsikkerhet, oppvarming basert på gulvvarme og balansert ventilasjon med høy varmegjenvinning. Fine hager til alle boliger levert ferdig opparbeidet. Bygging er allerede godt i gang med forventet ferdigstillelse 3 kvartal 2023.

Illustrerte bilder i annonsen vil kune inneholde avvik.

Innhold
Seksjonene 1 og 2 vil hver ha et antatt bruksareal (BRA) på 60 kvm og seksjonene 3 og 4 vil hver ha et antatt bruksareal (BRA) på 164kvm. Se under Plantegninger i denne salgsoppgave for detaljert arealbeskrivelse av hver bolig.

Nyveien 52 og 54 (snr. 1 og 2)
P-rom/BRA: 55/ 60kvm

En stor og praktisk 3-roms villaleilighet med en egen romslig hage og en hyggelig terrasse. Stue/spisestue med en lekker peisovn fra danske Raisog store vinduer mot hage. Flott Sigdal kjøkkeninnredning med hvitevarer fra Simens. Egen biloppstillingsplass med gangvei fra parkering opp til hagen og inngangsdør. Inngangsparti med flislagt gulv og plass for garderobe. Flislagt bad med innredning fra Sigdal, armaturer fra Tapwell, WC og dusj. Ved siden av dette et eget kombinert vaskerom og teknisk rom. 2 gode
soverom i tillegg til egen bod.

Nyveien 56 og 58 (snr. 3 og 4) P-rom/BRA:
P-rom/BRA: 60/ 60kvm

Hovedetasje - P-rom/BRA: 72/ 72kvm
Inngangsparti med flislagt gulv og plass for garderobe, samt kombinert baderom/vaskerom i tilknytting til denne, bestående av WC, dusj, baderomsinnredning fra Sigdal og opplegg for vaskemaskin. Stue/spisestue med en lekker peisovn fra danske Rais og store vinduer med utgang til terrasse. Flott Sigdal kjøkkeninnredning med hvitevarer fra Simens. Egen biloppstillingsplass for 2 biler med gangvei fra parkering opp til hagen og inngangsdør hvor du også finner en fin markterrasse.

2. etasje - P-rom/BRA: 63,7/ 66,8kvm
Hoved soverom med store vinduer med utsikt mot vest. 3 øvrige soverom av god størrelse. Romslig bad med innredning fra Sigdal, armaturer fra Tapwell, WC og dusj, samt eget badekar. Allrom med

Loftetasje - P-rom/BRA: 18/ 18kvm
Stor loftstue eller til bruk som eget soverom (med mulighet for å etablere bad) med utgang til en herlig og delvis overbygget romslig takterrasse. Samt en alkove eller kontor-del alt etter behov. Under skråtaket er det også litt rom for ekstra lagringsplass.

Arealet er angitt som Bruksarealet (BRA), som er det arealet av en bruksenhet som ligger innenfor omsluttede vegger. P-rom er måleverdige rom som er ment benyttet til kort eller langt opphold. S-rom er måleverdige rom som benyttes til lagring samt tekniske rom. (P-ROM er BRA fratrukket S-rom). På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Summen av de oppgitte romstørrelser på plantegningene samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger og innkassing av ventilasjon ikke er medtatt i denne sammenheng.
Ventilasjonsføringer kan gi redusert takhøyde enkelte steder. P-rom kan også variere avhengig av tilvalg/endringer/innredning av boligen. Selger tar forbehold om endringer av gjeldende regle

Beliggenhet
En av fordelene ved å bo nært sentrum er jo nettopp at du kan sette igjen bilen hjemme og velge å kunne gå, sykle eller ta offentlig kommunikasjon til alt det du må gjøre (slik som jobb, skole eller barnehage) og alt det du vil gjøre (slik som kafebesøk, konserter eller trening). Til tross for sin beliggenhet i et etablert villastrøk med store grønne friområder har våre nye boliger en svært sentral plassering med gangavstand til alt fra kollektivtransport, butikker, skoler og idrettsanlegg.

Offentlig transport:
Her bor man praktisk til med gang- eller sykkelavstand til Hurtigbåt, som bringer deg til Aker Brygge på drøyehalvtimen, hvis du ikke heller vil ta buss eller ekspressbuss. De fleste butikker, kafeer, eller kulturtilbud i sentrum (slik som Sekkefabrikken) når du også fint til fots. Nye Rortunet kjøpesenter, med et stort utvalg av butikker, ligger også like i nærheten.

Skoler og barnehager:
Boligene ligger i skolekretsen til attraktive Slemmestad barneskole og Slemmestad ungdomsskole, som begge har flotte uteområder. Det er ellers en hel rekke offentlige og private barnehager i umiddelbar nærhet, deriblant populære Morbergtoppen barnehage som ligger bare 150 meter unna.

Idrett og fritid:
Med beliggenhet mot hyggelige naturområder finnes et stort nettverk av turstier og friområder til trening, lek og rekreasjon i nærmiljøet. Slik som Kyststien, hvor du kan starte turen ned mot sentrum eller mot Nærsnes like ved boligen. Fra husdøren er det også en kort sykkeltur til flotte opparbeidede badeplasser eller skjulte små perler langs fjorden. Kanskje er du allerede båteier og har sikret deg båtplass i nærheten. I Rortunet kjøpesenter finner du også ett helt nyåpnet Sats treningssenter. Ellers har ærverdige S.I.F.-Slemmestad Idrettsforening

Tomt
Eiet tomt, 1858 kvm

Areal 1858 kvadratmeter eiet tomt som blir seksjonert i henhold til Eierseksjonsloven. Hver enkelt seksjon vil få disposisjonsrett til utearealer og parkering i henhold til vedtekter og tilhørende plan for Disposisjonsrett vedlagt denne salgsoppgave. Nåværende eier skal
ha rett til å disponere over og eventuelt fradele et areal av tomten som omfatter vei og landbruksareal på sørsiden av eiendommen i henhold til vedlagte Kartutsnitt. En evt. fradeling vil kunne påvirke eiendommens totale/oppgitte areal. Kjøper aksepterer dette ved
avtaleinngåelse. Arealbekreftelse fra Asker kommune vil bli vedlagt kjøpekontrakten. Utearealene planeres med stedlige masser. Det legges på matjord og det vil bli sådd plen i henhold til utomhusplan. Beplantning utover dette er ikke en del av leveransen.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 950 000,- (Prisantydning)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Look (Kr.7 000)
Totalt kr. (Kr.7 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-9008

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nyveien 52
For mer om objektet
Nyveien 52

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: