Bilde 1 av Frognerseterveien 24 DBilde 2 av Frognerseterveien 24 D
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Frognerseterveien 24 D

0775 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 26 500 000 - 28 000 000

Arealer: 275 - 287 m²Antall enheter: 4 (3 solgt)Byggeår: 0
SLEMDAL- 3 (2 solgt) attraktive villaer | Hybel | 2 Garasjer | Gode solforhold | Snekkerbygd kjøkken | Vannbåren varme.
Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
5 - 6 soverom
Tomt
Eiet tomt 1351 m²
Oppdragsnummer
36229026
card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jens
card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmegler MNEF
Les om Mari

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jens Christian Killengreen

Om prosjektet
I Frognerseterveien 24 B - D har arkitekt Lorentz Gedde-Dahl tegnet 3 store villaer. Boligenes arkitektur har et herskapelig preg samtidig som det er fokusert på det moderne. Hvert hus vil få eksklusiv bruksrett til hage og eiendommen har en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet i attraktive Frognerseterveien. Det er gode solforhold på tomten.

Alt av materialer i standardleveransen er nøye utvalgt og tilpasset boligenes utforming og stil. Det er fokusert på store vindusflater som gir gode lysforhold og et klassisk og moderne preg. Generøs takhøyde, 1-stavs eikeparkett fra Skogr, vannbåren varme og snekkerbygd kjøkken fra Bærum Kjøkkensenter fremhever boligenes kvaliteter.

Boligene har en moderne og praktisk planløsning. Det er lagt opp til egen inngang i kjelleren og rom i kjelleren er godkjent til varig opphold.

Kort fortalt:
- Flotte arkitekttegnede eneboliger
- Tegnet av anerkjente Arkitekt Lorentz Gedde-Dahl
- Bygging startet
- Hybel (separat inngang og rom i kjeller er godkjent varig opphold)
- Master soveromsavdeling med suiteløsning
- 4 - 5 soverom, avhengig av 2 eller 3 stuer
- Stort spisekjøkken med kjøkkenøy
- Spesialtilpasset kjøkken fra eksklusive Bærum kjøkkensenter
- Eksklusiv bruksrett til hage
- 3 delikate baderom og eget vaskerom
- Separat toalett på hovedplanet
- Vannbåren varme
- Gode solforhold
- God og arealeffektiv planløsning
- 2 garasjeplasser (garasjeheis)
- Antatt ferdigstillelse 4. kvartal 2024
- 1-stavs eikeparkett fra Skogr
- Lekre fliser fra Fagflis
- Tilvalgsmuligheter for personlig tilpassing
- Kort avstand til T-bane på Slemdal

Frognerseterveien 24 A har fått tildelt adressen Frognerseterveien 24 B - D etter et adresseendringsvedtak.

Innhold
Boligen inneholder:

Frognerseterveien 24 C snr. 2:
Totalt BRA: 275 kvm
BRA-i: 244 kvm
BRA-e: 31 kvm
BRA-b: 0 kvm
TBA: 3,4 kvm

1.etg.:
(BRA-i: 78,4 kvm)
Hall, trappeløp, separat toalett og stort kjøkken, stue og spisestue. Peis i stue. Utgang til hage fra spisestue. Garasje.

2.etg.:
(BRA: 92,2 kvm)
Hovedsoverom med bad en suite og garderoberom. 3 separate soverom, baderom og TV-stue/gang. Utgang til vestvendt balkong på 3,4 kvm. fra hovedsoverommet.

Underetasje:
(BRA: 73,4kvm)
Trappeløp, kjellerrom (byggemeldt bod), stort vaskerom/ teknisk rom, 2 innvendige boder, kjellerstue/soverom, baderom og entré. Det er separat inngang til kjelleren. Garasjeheis.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veldig attraktivt og barnevennlig boligområde på Slemdal. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon i tillegg til et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her bor man midt i "Hemingland", og for de fleste familier i nærområdet spiller IL Heming en sentral rolle i hverdagen - idrettsmiljøet er topp og allsidig. Hemingbanen er nærområdets idrettsanlegg med flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket, samt en nyere hall med treningssenter, fire tennisbaner og trampolinegrop. Heming Tennis har boblehall og baner på Gråkammen. Holmenkollen Tennisklubb holder til like ved Gressbanen, klubben har elleve tennisbaner, én minitennisbane, to ballvegger og to boblehaller. Litt høyere opp i åsen ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski og Oslo vinterpark Tryvann. Det fantastiske området ligger ved inngangen til Nordmarka med milevis av tur- og skiløyper, flere badevann og hyggelige markastuer. Har du lyst på et forfriskende bad, går det flotte turstier innover mot Sognsvann og Bånntjern. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi eller Coop på Slemdal, eller i delikatessebutikken "Fruktboden" vis a vis Slemdal stasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vinderen et variert utvalg av butikker - vinmonopol, bokhandel, bakerier og annen mat og drikke.
Majorstuen og Oslo sentrum ligger hhv 10 og 13 minutter fra Slemdal med banen. Området har meget god offentlig kommunikasjon med buss og T-bane - kort vei til Slemdal T-banestasjon og buss i Dalsveien.
Kort gangavstand til nye Slemdal barneskole og Ris ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Eiet tomt, 1351 kvm

Oppdragsnummer
36-22-9026

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Frognerseterveien 24 D
For mer om objektet
Frognerseterveien 24 D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: