Bilde 1 av Runnibakken 7Bilde 2 av Runnibakken 7
Digital salgsoppgave
Runnibakken 7

2150 Årnes • Nes kommune

Prisantydning
Lagerlokale/varmtlager nær Årnes sentrum.
Vis i kart
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Selveier
Primærrom (P-ROM)
250 m²
Bruksareal (BRA)
250 m²
Bruttoareal (BTA)
250 m²
Byggeår
2000
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
98239042
  
Totalpris
Eiendom
Runnibakken 7, 2150 Årnes.

Matrikkel
Gnr:167 Bnr:279

Eiendomstype
Næringsbygg.

Eierform
Selveier.

Areal
BTA: 250m2.

Byggeår
2000 modernisert 2024.

Parkering
Meget god.

Beliggenhet
I Runnibakken 7, på Årnes, har vi for utleie et lagerlokale på 250 kvm. med egen kjøreport og opptil 4,5 meters takhøyde. Nye led-lamper og egen el-måler.  Lageret er i en seksjon av del av et større byggningskomplek,  og er tilkoblet sentralvarmem for hele bygget. Ny brannalarm for hele bygget er installert i 2023, med viderekobling til lokal brannstasjon.

Vi søker seriøse aktør som har behov for et lager et veletablert næringsområde rett ved Årnes sentrum, med kort vei til Vormsund, Oppakermoen og ikke minst E16. Oslo Lufthavn ligger ca. 30 km unna, og det tar ikke mer enn litt over en halvtime med bil.
Adkomst
Runnibakken 7 ligger i et veletablert næringsområde på Årnes, kun ca. 8-9 minutter unna E16 ved Vormsund. Eiendommen ligger fint til i utkanten av Årnes sentrum, med enkel adkomst via FV 175. Det er bl.a. ca. 30 km til Oslo Lufthavn, og ca. 20 km til Kløfta hvor E6 tar deg videre til f.eks. Lillestrøm, Lørenskog og Oslo sentrum.

Nærmeste kollektivtilbud er bussholdeplassen "Runni ungdomsskole" som ligger ca. 300 m fra eiendommen. Fra denne holdeplassen går bussnr. 3659 Dragsjøvegen og 450 Jessheim. Årnes togstasjon ligger ca. et kvarters gange fra eiendommen, med tog R14 Asker/Kongsvinger.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Oppdragsnummer
98-23-9042

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
MELAND EIENDOMSMEGLING AS
EIE Grenland
Org. nr: 997898400

Ansvarlig megler
Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF Runar Bjørnerud

Saksbehandlere
Haavard Skare
EIE Grenland
Næringsmegler
Mob: 90 94 58 01 / E-post: hs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Runnibakken 7
For mer om objektet
Runnibakken 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: