Bilde 1 av Store Skippergate 5Bilde 2 av Store Skippergate 5
Digital salgsoppgave
Store Skippergate 5

4013 Stavanger • Stavanger kommune

Prisantydning
Stavanger sentrum - Kjekke kontorlokaler til leie. Praktisk løsning. Meget sentral beliggenhet.
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Oppdragstype
Næringsbygg
Eierform
Selveier
Primærrom (P-ROM)
116 m²
Bruksareal (BRA)
174 m²
Byggeår
1852
Tomt
Eiet tomt 184 m²
Oppdragsnummer
54240084
card-default

Mats Lundal

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Mats
card-default

Rebekka Storrø Levik

Salgskoordinator / Eiendomsmegler MNEF
Les om Rebekka
  
Totalpris
Eiendom
Store Skippergate 5, 4013 Stavanger

Matrikkel
Gnr. 52 Bnr. 520 i Stavanger kommune

Eierform
Selveier

Arealer
174 kvm bruksareal ihht. offentlige registre.

Byggeår
1852

Tomt
Eiet tomt 184 kvm

Beskrivelse
Kontorer for leie. Bygget består av tre kontorer, møterom, to seperate toalett, kjøkken, samt flere sitteområder og kjeller med god lagrinsplass med varmepumpe.
Lokalene er i god stand og er innflytningsklare. Beliggenheten er meget sentral i hjertet av Stavanger.

Lokalet er tidligere brukt som kontorlokale for advokatfirma.

Månedlig leie er satt til kr. 20 000,-.

Kontakt megler for informasjon rundt leieavtalens varighet.

Det gjøres oppmerksom på at det er igangsatt planarbeid i forbindelse med Verksgata 29 og 31 og Store Skippergate 1 som er naboeiendommer til utleieobjektet. Planen er lagt ut til offentlig ettersyn (Plan 2770). Det er foreslått omfattende endringer på nabotomter. Herunder at huset i Store Skippergate 1 er foreslått å bli heiset til tomtegrensen til Store Skippergate 5. Planen vil medføre endringer i omgivelsene og kan påvirke parkeringssituasjonen på tomten. Noe støy må påregnes dersom det gis tillatelse til det foreslåtte tiltaket.

Parkering
I utgangspunktet kan 3 biler stå parkert med fri atkomst. En på kortside av bygget og to mot nabogrense langvegg. Det gjøres oppmerksom på at det er plansak på naboeiendommer. Se link for planbeskrivelse og situasjonskart: https://www.arealplaner.no/stavanger1103/arealplaner/1860. Dersom det gis tillatelse til det foreslåtte tiltaket kan atkomst til 3 parkeringsplasser kunne bli påvirket.

Beliggenhet
Sentrumsnært og tilbaketrukket i Store Skippergate. En kort rusletur fra Nytorget, sentrumskjernen i Stavanger og Pedersgata.

Området har gjennomgått betydelige forandringer over årene og har i de senere år blitt revitalisert, med en blanding av gamle, tradisjonelle trehus og mer moderne arkitektur.

Oppdragsnummer
54-24-0084

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder leietaker avtalen.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og utleier vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Rogaland Eiendomsmegling AS
EIE Stavanger RE
Org. nr: 991089888
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Mats Lundal

Saksbehandlere
Mats Lundal
EIE Stavanger RE
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 41 77 44 77 / E-post: malu@eie.no

Rebekka Storrø Levik
Salgskoordinator / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 24 12 09
[/ E-post: rsl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Store Skippergate 5
For mer om objektet
Store Skippergate 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: