card-default

Mats Lundal

Eiendomsmegler MNEF | Partner

Mats har i flere år vært en lokal og dyktig eiendomsmegler. I 2018 ble han Partner i Eie eiendomsmegling Stavanger.

Karrieren til Mats startet i DNB eiendom før han i 2015 kom seg inn i Eie konsernet. Her var Mats med på oppstarten av Eie eiendomsmegling Sandnes hvor han i en alder av 24 år ble Partner, toppmegler og den megleren med mest fornøyde kunder i Rogaland.

Mats har alltid vært interessert i bolig og bygninger fra tidlig alder, og det var ingen tvil om at det var eiendomsmegler han skulle bli. Mats brenner for salg og kundekontakt, og gjør alltid det lille ekstra som trengs for å fullføre alle salg uavhengig av hvordan markedet og livssituasjonen er.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: