Bilde 1 av St. Olavs gate 2Bilde 2 av St. Olavs gate 2
Digital salgsoppgave
St. Olavs gate 2

4319 Sandnes • Sandnes kommune

Prisantydning

kr 8 490 000

Omkostninger: kr 20 290Totalpris: kr 8 510 290
Mølletårnet | Innholdsrik leilighet med fantastiske sol- og utsiktsforhold | Hovedsoverom med eget bad | Hagestue
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
31
Antall soverom
2 soverom
Etasje
13
Primærrom (P-ROM)
116 m²
Bruksareal (BRA)
116 m²
Fellesutgifter
kr 3 277 / Mnd
Prisantydning
kr 8 490 000
Omkostninger
kr 20 290
Totalpris
kr 8 510 290
Tomt
Fellestomt 657 m²
Oppdragsnummer
10210151
card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Espen
card-default

Joachim Sollesnes

Eiendomsmeglerfullmektig / Markedsansvarlig
Les om Joachim
Prisantydningkr 8 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 411 615,-)kr 10 270,-
Oppstartskapital til sameietkr 1 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 8 510 290
Eiendom
St. Olavs gate 2, 4319 Sandnes, Etasje: 13

Matrikkel
Gnr. 111 Bnr. 1302 Snr. 31 i Sandnes kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 116 kvm
Innglasset balkong er i offentlige søknadsdokumenter definert som privat uteareal/balkong og er derfor ikke medtatt i bruksareal og primær rom beregningen i offentlige godkjenningsdokumenter. Arealet er likevel målbart som primær rom og bruksareal som følge av den tekniske beskaffenheten og det er derfor medtatt i arealangivelsen for den enkelte leilighet.

Antall soverom
2

Tomt
Fellestomt 657 kvm

Prisantydning
8 490 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 490 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 1 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
kr 10 270,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 411 615,-))
--------------------------------------------------------
kr 12 640,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 502 640,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 510 290,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnader fastsettes av sameiet og dekker sameiets felleskostnader. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet skal hovedsakelig fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken. 

Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av sameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende felleskostnader for usolgte enheter fra og med disse ferdigstilles.

Vedtatte felleskostnader mottatt fra BATE utgjør ca kr 30,- pr m2 BRA pr. mnd. per 24.02.2022 og skal dekke bl. a avsetning til vedlikehold av fellesarealer, forsikring av bygg og andre driftskostnader. I tillegg skal det betales kr 150,- pr mnd for vedlikehold av garasjeanlegg dersom man har parkeringsplass, samt kr 100,- pr mnd til felles sameiet i Møllekvartalet for avsetting til drift- og vedlikehold.

Kostnad for TV- og internett kommer utenom. Det er inngått på vegne av sameiet en avtale med Lyse om leveranse av TV- og internett.

Eier
Mølle Næring AS

Leilighet H1301
Innholdsrik leilighet på 116m2 som byr på en attraktiv planløsning, og inneholder; Entré med god plass til garderobeskap, stor stue med åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til romslig isolert balkong som fungerer som f. eks. ekstra stue. Hovedsoverom med eget bad, soverom 2, bad 2 og bod/vaskerom

Leiligheten har vinduer fra gulv til tak som gir mye naturlig lys. Balkongen er sørvendt, her har man ha gode solfrohold mesteparten av dagen.

Leiligheten er malt i lyse farger og har gulv av typen 1-stavsparkett i hvitlakkert eik.

Kjøkkeninnredning fra Norema i hvit utførelse på fronter, mørk benkeplate i laminat. Det medfølger ikke hvitevarer på kjøkken.

Bad på hovedsoverom er helfliset med lyse overflater og innredet med servant i lys utførelse fra Norema, speil med LED-lys, dusjhjørne med glassdører og toalett. Bad nr 2 har tilsvarende utførelse.

En grønn lunge midt i sentrum
Møllekvartalet er en grønn oase i Sandnes Sentrum.

Hagen - en egen oase!
Hagen i Møllekvartalet er et naturlig samlingspunkt for hyggelig samvær og aktiviteter. Hagerommet blir en frodig utsikt for leilighetene. Det er idag lekeplasser og sitteplasser og hagen vil fortsette i vokse i den videre utviklingen av området. Her er det luftig, grønt, frodig og innbydende. Hagen binder Mølletårnet sammen med Møllegårdene.

Takhage med fantastiske solforhold
I femte etasje i Mølletårnet er det også en stor, felles takhage. Takhagen er beplantet med plantekasser og grønne soner som skaper en lun og god stemning.
Takhagen byr på fantastisk utsikt og flotte solforhold. Hit kan du gå for å treffe dine naboer, og den egner seg utmerket til 17. Mai frokoster, sommermiddager ute venner eller bare en rolig stund hvor den flotte solnedgangen kan nytes.

Takhagen er tilgjengelig for beboerne i Møllekvartalet.

Felleslokaler og hotellrom
Fellesrommet i 5 etasje
Møllekvartalet har alt. Og litt til. Alle beboerne har tilgang til et møte- og selskapslokale i femte etasje i Mølletårnet. Lokalene passer seg ypperlig som møterom eller kanskje en ekstra spiseplass for anledninger.

Hotellrom i særklasse
Kanskje får du gjester på besøk, hvorfor ikke la disse få bo på en gjestehybel med hotellstandard. Gjør oppholdet til et minne! Rommet har også utgang til takterrassen.

Bo midt i sentrum
Møllekvartalet er sentrum!
Møllekvartalet er forlengelsen av Langgata. Her at du direkte tilgang til alt Sandnes sentrum byr på som Kafeer, butikker, utesteder, restauranter - Ja, hele kulturlivet ligger rett utenfor døren!

Sandvedparken
Sandvedparken ligger like ved Møllekvartalet. Her har man flotte turområder som ender ved stokkalandsvannet på Ganddal.

Kulturbyen Sandnes
Kulturhuset er en av de sentrale kulturarenaene i regionen, og du komme dit i løpet av et par minutter. Opplev dans, konserter, opera, klassisk, teater og revy. I tillegg kommer det rike kulturlivet som utspiller seg på byens ulike scener og steder. Her er det bare å ta for seg det Sandnes har å tilby!

Gastronomiske Sandnes
Fra Norges beste hamburger hos Hekkan Buger til vinner av Bocuse d'Or Charles Tjessem i Villa Skeiane er veien kort. Utvalget av serveringssteder er rikt og variert - og i alle prisklasser og smaksretninger!

Parkering
Leiligheten selges med 1 parkeringsplass. Dersom man ikke ønsker parkering kan man trekke fra kr 300 000,-.  Kjøper er innforstått med at selger kan videreselge eller leie ut den parkeringsplassen som ikke kjøpes, og kan ikke garantere for tilgjengelighet av parkeringsplass på et senere tidspunkt.

Tomt
Tomten til eiendom 111/1302 er på 657,4 m2

Inneholder
Entré, bad, vaskerom/bod, stue/kjøkken, innglasset balkong, hovedsoverom, bad, soverom og bad 2.

Byggemåte
Bygget etter TEK 17

Primærrom
Primærrom: 116 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 116 kvm

Boder
Sportsbod på ca 5m2 i kjeller i seperat rom fra felles garasjeanlegg

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.11.2021

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i gang, stue og bad.

Energimerking
Det foreligger pr 02.03.2022 ikke energimerke på boligen.
Prosjektet er nylig seksjonert og det er derfor ikke motatt energimerkning på de usolgte seksjonene. Selger plikter å fremlegge energimerke på leiligheten.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes av Sandnes kommune.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Sandnes kommune.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: SP3938850

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Selger har på vegne av sameiet inngått bindende forretningsføreravtale med BATE på 2 år.

Velforening
Pliktig medlemskap i sameiet Møllekvartalet felles som er felles for boligprosjektet Møllekvartalet. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene i den aktuelle forening/sameie/borettslag. Gjennom sitt medlemskap er eieren pliktig til å vedstå seg og respektere foreningens/sameiets/borettslagets rettigheter og plikter.
Regulert fellesareal skal/kan overskjøtes velforeningen som etableres for det samlede boligfelt.

Vedtekter
Vedtatte vedtekter ligger som vedlegg. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Innhentet fra grunnbok:

2019/770330-1/200  Pantedokument  
03.07.2019 21:00 
BELØP: NOK 400.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Overført fra: 1108-111/1302
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1269955-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
12.10.2021 21:00 
Rettighetshaver:LNETT AS  
Org.nr: 980038408
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Overført fra: 1108-111/1302
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/100050-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
26.01.2022 21:00
rettighetshaver:Knr:1108 Gnr:111 Bnr:340  
Overført fra: 1108-111/1302
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/100050-2/200  Bestemmelse om bebyggelse
26.01.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:1108 Gnr:111 Bnr:340  
Bestemmelse om tiltak i forbindelse med utbygging
Overført fra: 1108-111/1302
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/209128-1/200  Pantedokument  
22.02.2022 21:00 
BELØP: NOK 142.000.000
Panthaver:EIE ØKONOMI AS  
Org.nr: 990025983
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/209128-2/200  Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver  
22.02.2022 21:00 
Rettighetshaver:EIE ØKONOMI AS  
Org.nr: 990025983
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen pengeheftelser følger boligen ved salg. Leilighetene leveres fri for pengeheftelser med unntak til fordel for sameiet i henhold til eierseksjonsloven §25. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.

Selger forbeholder seg rett til å tinglyse de erklæringer som plan- og bygningsmyndighetene eller andre (inkludert selger) måtte ønske, for hensiktsmessig å kunne gjennomføre utbygging av eiendommen og boligen samt drift og vedlikehold av fellesområder, nettverk m.m. Fra hovedbølet som eiendommen og boligen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser som erklæringer/avtaler.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Leilighetene har bare én boenhet og ingen separat utleiedel. Boenheten kan leies ut med de eventuelle begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet

Regulering
Prosjektet ligger i et område regulert til bolig/næring.
Kopi av reguleringsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Leiligheten er ferdigstilt og klar for overtakelse. Overtagelse fastsettes etter avtale med selger

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 490 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 1 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
kr 10 270,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 411 615,-))
--------------------------------------------------------
kr 12 640,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 502 640,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 510 290,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Meglers vederlag er avtalt til kr 62 500,- ink mva

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
10-21-0151

Budgivning
Boligene selges til faste priser. Kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes til meglerforetaket pr. mail, sms eller via TryggBudgivning.no.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Megleren for nye boliger AS
EIE nybygg Stavanger Sandnes
Org. nr:924773413
Niels Juels gate 50, 4008 Stavanger
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
EIE nybygg Stavanger Sandnes
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Joachim Sollesnes
Eiendomsmeglerfullmektig / Markedsansvarlig
Mob: 91 11 18 76 / E-post: joso@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av St. Olavs gate 2
For mer om objektet
St. Olavs gate 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: