hero
Rogaland
Eie Sandnes
Adresse
Eidsvollgata 47
Juridisk navn
Sandnes Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Sandnes er et lokalt og moderne eiendomsmeglerfirma. Vi er eksperter på eiendomsmegling og holder et høyt fokus på kvalitet, markedet, og aller viktigst; deg som kunde.

For å oppnå en best mulig pris for din bolig lager vi skreddersydde løsninger med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. Vi har solid lokalkunnskap i Sandnes, Stavanger og Sola i tillegg til et bredt nettverk med kjøpere via private nettverk, samt Eie sitt boligkjøperegister. Vårt mål er å sikre at du gjør et best mulig kjøp eller salg.

I Eie Sandnes har våre ansatte mange års erfaring med eiendomsmegling og solid faglig kompetanse. Vi har masse energi og skal være best på service. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Vi vet at det å selge bolig er forbundet med mye følelser og forventninger og Eie Sandnes er her for å sikre at du skal føle trygghet og få den beste oppfølgingen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi er stolte av å være en del av Eie-familien, og setter Eie sitt slagord; ”skikkelig eiendomsmegling” i fokus ved hver eneste bolighandel. Eie Sandnes har sitt kontor midt i sentrum i en ærverdig murvilla i Eidsvollsgt. 47, med gode parkeringsfasiliteter rett utenfor døren.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Book megler her

Våre ansatte

card-default

Rune Larsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Rune
card-default

Peter Martinussen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Peter
card-default

Norunn Aarnes

Eiendomsmegler MNEF
Les om Norunn

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.