EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Rogaland

EIE Sandnes

Besøksadresse

Eidsvollgata 47

Postadresse

Eidsvollgata 47
4307 Sandnes

Juridisk navn
Sandnes Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Rune Larsen
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Sandnes med høy lokal kunnskap som kjenner Rogaland veldig godt. Derfor har våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

EIE Sandnes er et lokalt og moderne eiendomsmeglerfirma. Vi er eksperter på eiendomsmegling og holder et høyt fokus på kvalitet, markedet, og aller viktigst; deg som kunde.

For å oppnå en best mulig pris for din bolig lager vi skreddersydde løsninger med markedsføring via nett, avis og sosiale medier. Vi har solid lokalkunnskap i Sandnes, Stavanger og Sola i tillegg til et bredt nettverk med kjøpere via private nettverk, samt EIE sitt boligkjøperegister. Vårt mål er å sikre at du gjør et best mulig kjøp eller salg.

I EIE Sandnes har våre ansatte mange års erfaring med eiendomsmegling og solid faglig kompetanse. Vi har masse energi og skal være best på service. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Vi vet at det å selge bolig er forbundet med mye følelser og forventninger og EIE Sandnes er her for å sikre at du skal føle trygghet og få den beste oppfølgingen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi er stolte av å være en del av EIE eiendomsmegling, og setter EIE sitt slagord; Premium rådgivning i fokus ved hver eneste bolighandel. EIE Sandnes har sitt kontor midt i sentrum i en ærverdig murvilla i Eidsvollsgt. 47, med gode parkeringsfasiliteter rett utenfor døren.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Sandnes i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Rune Larsen

Daglig leder / Fagansvarlig /
Les om Rune
card-default

Peter Martinussen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Peter
card-default

Silje Nyman Johnsen

Medhjelper
Les om Silje

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: