card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Espen liker å jobbe med salg, og ser på seg selv som en god selger. Han liker å bygge gode relasjoner med folk, og mener det er rikelig med anledninger til det i jobben som eiendomsmegler. Det aller beste med jobben er å få muligheten til å bevise ovenfor kunden at de har valgt rett megler. Han beskrives som dyktig, nøyaktig, rettferdig og svært sosial. Han liker at det skjer mye, og har alltid mange jern i ilden.

For ham er det en fantastisk følelse når kjøper eller selger tar kontakt flere år senere, og sier at de var fornøyde sist gang, og at de nå ønsker å engasjere Espen og Eie eiendomsmegling igjen.

Godfølelsen kommer når Espen på fritiden tar et godt golfslag. Når ballen lander akkurat der han vil ha den. Ellers er han glad i musikk, og tar seg gjerne en tur på konsert. Han har en leilighet i Cannes som han tilbringer feriene sine i, da er det god mat og vin som får oppmerksomheten hans.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.