card-default

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Espen liker å jobbe med salg, og ser på seg selv som en god selger. Han liker å bygge gode relasjoner med folk, og mener det er rikelig med anledninger til det i jobben som eiendomsmegler. Det aller beste med jobben er å få muligheten til å bevise ovenfor kunden at de har valgt rett megler. Han beskrives som dyktig, nøyaktig, rettferdig og svært sosial. Han liker at det skjer mye, og har alltid mange jern i ilden.

For ham er det en fantastisk følelse når kjøper eller selger tar kontakt flere år senere, og sier at de var fornøyde sist gang, og at de nå ønsker å engasjere Espen og Eie eiendomsmegling igjen.

Godfølelsen kommer når Espen på fritiden tar et godt golfslag. Når ballen lander akkurat der han vil ha den. Ellers er han glad i musikk, og tar seg gjerne en tur på konsert. Han har en leilighet i Cannes som han tilbringer feriene sine i, da er det god mat og vin som får oppmerksomheten hans.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: