Håkon Hovland

Eiendomsmeglerfullmektig at Eie Bergen Kronstad

hah@eie.no   95 02 71 28  

Håkon Hovland er en gladgutt oppvokst i Egersund og som flyttet til hjertet av Vestlandet, nærmere bestemt Bergen straks han ble myndig. Håkon har i flere år jobbet med mennesker gjennom en variasjon av jobber og mener at nøkkelen til en vellykket salgsprosess er gjennom det medmenneskelige forholdet.

Håkon bestemte seg tidlig for at en meglerkarriere var det han ville i livet, og startet dermed på BI. Parallelt med skolegang har egersunderen kombinert studiehverdagen med jobb fra starten av, og har opparbeidet seg både faglig tyngde og lokalkunnskap ved å være tett på megling fra første stund. Ungt pågangsmot kombinert med riktig kunnskap gjør at du er i trygge hender hos Håkon.

Eie Eiendomsmegling er det foretaket han mener er som skapt for han og det å kunne representere en kultur og et produkt som samsvarer med hans egen oppfatning av hvordan megling bør utføres syns han er utrolig kult og motiverende! Er du ute etter en dedikert megler som rendyrker meglerfaget og setter kundene først uansett hva, kan vi stolt anbefale Håkon som din eiendomsmegler.

Mine nyeste boliger til salgs

Mine siste solgte boliger

Mine siste nyhetssaker

Kontakt meg