header image

Doble etterutdanningspoeng

EIE stiller bransjens høyeste faglige krav til etterutdanning

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

Alle eiendomsmeglere har plikt til å gjennomføre obligatorisk etterutdanning, for å være tilstrekkelig faglig oppdatert til å gjennomføre meglingen i samsvar med gjeldene regelverk. Lovens krav til eiendomsmeglere er minimum 15 timer etterutdanning i løpet av de to foregående kalenderårene. Les mer om lovens krav til etterudanning.

For EIE var ikke lovens krav til etterutdanning godt nok, og i 2017 innførte vi kravet om doble etterutdanningstimer, som eneste kjeden i bransjen. Det vil si at EIE eiendomsmeglere må gjennomføre minimum 30 timer etterutdanning, i stedet for lovens krav på 15 timer.

Vår visjon er å være en meglerkjede som yter Premium rådgivning og speiler kundenes behov ved salg og kjøp av bolig. Ved å kreve doble etterutdanningstimer av våre eiendomsmeglere sikrer vi rådgivning av høy kvalitet. Kundene i EIE betaler for Premium rådgivning, og det krever at vi kontinuerlig styrker vår fagkompetanse.

Gjennom EIE akademiet tilbyr vi kurs for våre meglere, slik at de kan fullføre etterutdanningstimer og få påfyll av ny kunnskap.

Skal du selge bolig?

EIE hjelper deg gjerne. Fyll inn skjema, så tar vi kontakt snarlig for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: