Bilde 1 av Bygg A - leilighet 101Bilde 2 av Bygg A - leilighet 101
Digital salgsoppgave • Prosjektenhet
Bygg A - leilighet 101

5252 Søreidgrend • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Leilighet Bygg A - leilighet 101
Gå til prosjektsiden
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
70 m²
Fellesutgifter
kr 300 / Mnd
Prisantydning
kr 3 090 000
Omkostninger
kr 9 869
Totalpris
kr 3 099 869
Tomt
Fellestomt 5330 m²
Oppdragsnummer
95200054
Prisantydningkr 3 090 000,-
Dokumentavgiftkr 8 500,-
Pantattest kjøperkr 199,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 099 869
Eiendom
Storrinden 5252, Søreidgrend

Matrikkel
Gnr. 34 bnr. 584 snr. 1 i Bergen kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 70 kvm

Antall soverom
2

Tomt
Fellestomt 5330 m²

Prisantydning
3 090 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 090 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
8 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

9 869,50 (Omkostninger totalt)

3 099 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.300,- pr..

Beliggenhet
Eie eiendomsmegling har gleden av å presentere et spennende prosjekt! Dette feltet  ligger stille og fredelig til i et veletablert og barnevennlig område med lite gjennomgående trafikk. Prosjektet ligger helt i enden av feltet med svært lite innsyn og gode solforhold. .Utbyggers planer for feltet er å ha flotte og praktiske uteområder. Det vil legges til rette for en innbydende og sosial stemning på tunet for de som ønsker dette. Det vil bl.a bli bygget en grillhytte/utestue som en del av dette.

Er du av den turglade typen kan det nevnes at det er gode turmuligheter i nærområdet med blant annet Storrinden innen umiddelbar nærhet med flere ulike stier. En kort kjøretur unna har man også Smøråsfjellet, Hordnesskogen og Fanafjellet. For de som driver med idrett kan Sandsli IL tilby lagidrett i alle aldre, med blant annet idrettshall, sandvolleyballbane og kunstgressbane. For de som liker innendørs trening finner man Aktiv365 på Kokstad og Elixia på Kokstad, Crossfit Fana, Barrys Bootcamp og Sats like i nærheten.

Nabolaget er velegnet for alle aldersgrupper og det er virkelig et trygt og godt nabolag. For barnefamilier kan det være greit å vite at det er kort vei til skole og barnehager. Nærmeste barnehage er Energiparken barnehage som ligger i øyeblikkelig nærhet. Ellers kan vi også nevne Eldshov barnehage og Kidsa Barnehage på Kokstad som også ligger i nærheten. For de litt eldre ligger også Søreide skole i kort gåavstand fra boligen.

Dersom du ønsker å benytte deg av kollektivtransport ligger nærmeste bussholdeplass ca. 5 minutter unna boligen. Det tar deg 10 minutter å gå ned til Dolviken bussterminal. Nærmeste bybanestopp er Sandslimarka som ligger innenfor gåavstand. Det er god tilknytning til offentlig transport med enkel reisevei mot sentrum og Lagunen. Til Bergen sentrum tar det ca. 15 minutter med bil.

Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 Søreide og Meny Dolvik, som ligger i underkant av 5 minutter til fots fra boligen. For et utvidet servicetilbud ligger Fanatorget en kort kjøretur unna. Her er det stor dagligvarebutikk, blomsterbutikk, frisør, pizzeria og apotek. En kjøretur på 10 minutter ligger Lagunen Storsenter som kan tilby andre fasiliteter og servicetilbud.

Prosjektet har nærhet til noen av Bergens største arbeidsplasser som Statoil/Hydro, Telenor, Bergen Lufthavn og NextGentel.

Tomt
Fellestomt, 5330 m²

Primærrom
Primærrom: 65 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 70 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Kjøkken
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Ferdigattest
Det foreligger/foreligger ikke ferdigattest

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 300,- pr..

Spesifikasjon av fellesgjeld
Avdrag fellesgjeld:
Rentekostnader:
Lånevilkår:

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Sameie
,

Parkering
Det medfølger 1 fast oppmerket parkeringsplass til hver leilighet - enten i eller på garasjeanlegg. Det er 12 innvendige plasser, og 8 utvendige plasser. Utvendig plass medfølger i prisen som er markedsført, mens garasjeplass vil gi en priskonsekvens på kr. 100 000,-. Garasjeplasser blir solgt etter førstemann til mølla-prinsippet.

I tillegg er det lagt opp til 3 gjesteparkeringsplasser og 3 HC parkeringer.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 090 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
8 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

9 869,50 (Omkostninger totalt)

3 099 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)




Fra kr. 2 990 000,- til kr. 4.990 000,-. pluss omkostninger.

Omkostninger:

Dokumentavgift: 2,5 % av tomteverdi, som utgjør kr 340.000,- per enhet. Tomteverdien, som danner
grunnlaget for beregning av dokumentavgiften, er totalt satt til kr. 5.440.000,-

Tinglysing av skjøte: kr 585,-

Pantattest: kr 199,-

Evt. tinglysingsgebyr: kr 585,- pr. pantedokument (v/belåning)

Totale omkostninger: kr. 9.869,50,- inkl. mva.

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Totalt kroner 50.000,- pr enhet.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
95-20-0054

Internett
www.eie.no

Eier
Rett hjem eiendommer as v. Joralf Rønning

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"


Avdeling
Mekleriet Vest AS
EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen
Org. nr:823590342
Nedbergeveien 11
5178 Loddefjord
Tlf: 55 50 03 00, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler Tarek André Bergfjord

Saksbehandlere
Tarek André Bergfjord
EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 46 63 62 55 / E-post: tab@eie.no

EIE Bergen Vest og Fyllingsdalen
/

Ansvarlig megler
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler Tarek André Bergfjord
Mobil: 46 63 62 55
E-post: tab@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bygg A - leilighet 101
For mer om objektet
Bygg A - leilighet 101

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: