På denne siden finner du komplett informasjon om eiendommen. Trykk her for utskriftsvennlig versjon.

Digital salgsoppgave for:

Sjåstadleine 76, 3560 Hemsedal Vis på kart

Prisantydning
22 000 000,-

En av Hemsedals beste beliggenheter med kvaliteter utover det vanlige - Ski inn/ut, panorama utsikt og høy standard.

Prisantydning

22 000 000,-

Boligtype

Hytte

Totalpris

22 560 200,-

P-rom

292 kvm

Antall rom

0 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Megler

Megler

Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Sjåstadleine 76, 3560 Hemsedal

Prisantydning

22 000 000,-

Omkostninger

560 150,-

Avgifter

3 342,-

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Eierseksjon

1

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

292 / 330 / 358 kvm

Byggeår

2006

Tomt

Eiet tomt 1350 M2

Oppdragsnummer

13-18-0125

Visninger på eie.no

4691

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 22 000 000,-
Panteattest kjøper 199,-
Tingl.gebyr pantedokument 525,-
Tingl.gebyr skjøte 525,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 22 000 000,-) 550 000,-
   
Totalpris 22 560 200,-

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Fra du kjører inn bilen på fredag kan du gå tørrskodd via den integrert garasje i kjelleretasjen. I kjelleretasjen er det også lagt til rette for et våtrom som kan benyttes til spa. Videre har man en egen inngang til skistall og omkledningsrom(ytterklær) for å gjøre ski inn/ut enda mer praktisk og bekvemlig.
Kjelleretasjen har i tillegg til skistall og omkledningsrom flere boder, teknisk rom og vaskerom.
I første etasje finner man stuen, spisestuen og kjøkkenet i en luftig, gjennomgående åpen løsning, herfra har man nydelig utsikt gjennom mange store vinduesflater. Kjøkkenet er plassbygget i Kvänumstil og stilfullt innredet med moderne løsninger i delikate gråtoner. Benkeflater i granitt og intergrerte hvitevarer fra Gaggenau.
I spisestuedelen er det serveringsbenker med underskap som fungere som en forlengelse av kjøkkenet. Her finnes også en av boligens 3 peiser. Stuedelen er sentrert i boligen med en flott peisvegg. Herfra er det adkomst via doble dører ut i fri natur. Innenfor stuen finnes hovedsoverommet med tilknyttet bad og utgang til skiferlagt terrasse med varmekabler.
Andre etasjen består av tre soverom, stor stueløsning for barna og et meget stort bad med dobbeldusj, dobbelvask og badekar.
Boligen har tilsammen hele fem flotte soverom med garderobeløsninger, tre delikate bad, hvorav ett med badekar, samt et eget vaskerom i kjelleretasjen. Her har ikke nåværende eier spart på noe og fritidsboligen fremstår som ny - Velkommen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Skarsnuten ca. 6 km fra Hemsedal sentrum i etablert hytteområde. Det er flott utsikt fra boligen utover Hemsedal sentrum, alpinanlegget og fjellene rundt. Sjåstadleine 76 ligger til fint turterreng sommer som vinter, ski inn/ut til alpinanlegg.  En tilbringerheis går fra alpinbakken og opp til Skarsnuten Fjellandsby. Skarsnuten Hotell ligger rett i nærheten. Hotellet har en svært hyggelig bar og et utmerket kjøkken i restauranten med Hemsedals flotteste utsikt. Hemsedal har 2 alpinanlegg, Hemsedal Skisenter som er et av Skandinavias beste, samt det familievennlige alpinanlegget i Solheisen i Grøndalen. I tillegg er det 250 km oppkjørte langrennsløyper, og ideelle forhold for toppturer, kitting og annen vintersport.
Det ca. 6 km til sentrum med alle fasiliteter. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, kirke, off. kontorer, off. kommunikasjon, bank etc.
Hemsedal er en av landets fremste reiselivskommuner og tilbyr flotte muligheter for store og små. Her finner du et av Skandinavias beste alpinanlegg, og i naturen er det flotte muligheter for aktiviteter hele året.
Sommer og høst er ideell for fot- og sykkelturer, fiske i elva Hemsil eller fjellvann. Flere tilbyr riding og rideturer, du kan spille golf i Grøndalen eller ved Eikredammen, dra på kanoturer etc.
Hemsedal har også godt tilbud for avanserte aktiviteter som paragliding, klatring og downhillsykling i skisenteret med mer.
Hemsedal som fjellbygd er unik med at du har en levende bygd med mye gårdsdrift, og et flott kulturlandskap. I tillegg har reiselivet tilført Hemsedal et urbant tilsnitt med kafeer, butikker, restauranter og et godt utbygd servicetilbud.

Standard

Fritidsbolig oppført år 2006 og ferdigstilt år 2008. Bygningsmassen innehar en gjennomgående høy standard med utvalgte kvalitet hva gjelder materialer, utstyr og utførelse forøvrig. I tillegg er eiendommen meget godt vedlikeholdt.
8 m2 overbygget inngangsparti.
5 m2 overbygg utenfor soverom.
42,5 m2 terrasse.

Kjøkken
Innredning i profil med malt overflate. Oppvask/kjøkkenbenk med skapseksjoner og skuffeseksjon. 2 stk. integrerte oppvaskmaskiner, stekeovn, koketopp og micro. Benkeplater massiv stein. Høyskap, skap og skuffer. Ventilator.
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Stue
Lys og delikat stue med koselig peis i stuen som gir litt varme på kalde dager. Her er det plass til sofagruppe, mediabenk og annet møblement.

Soverom
4 trivelige soverom med plass til dobbeltseng. Alle soverommene har flott utsikt utover dalen og fjellene rundt. Ingen gjenboere.

Bad/vaskerom
Kjeller: Flislagt bad. Innredning i glatt laminat. Servantskap med skuffer. Benkeplate i laminat. Avtrekk i himling.
Badet er utstyrt:
1 dusj, ikke montert blandebatteri eller dusjhode.
1 håndvask, ikke montert blandebatteri.
1 veggklosett, ikke montert klosett.

1. etasje: Innvendig speildør i heltre med malt overflate. Fliser i dusjsone og klosett sistærne samt over servantbenk, for øvrig trepanel med behandlet
overflate. Plassbygd innredning i heltre profil med malt overflate. Servantskap med skapseksjoner og skuffeseksjon. Benkeplate i massiv stein. Speil.
Badet er utstyrt:
1 veggklosett.
2 underlimte håndvasker.
1 dusj.

2.etasje: Innvendig speildør i heltre med malt overflate. Hovedsakelig fliser, noe laftet tømmer med behandlet overflate. Plassbygd innredning i heltre med malt overflate. Servantskap med skapseksjoner og skuffeseksjon. Benkeplate i massiv stein. Speil. Avtrekksvifte i yttervegg.
Badet er utstyrt:
1 veggklosett.
2 underlimte håndvasker.
2 dusjer.
1 innebygget badekar.

Vaskerom: Innvendig speildør med malt overflate. Fliser på vegger og skiferfliser på gulv. Innredning i laminat skrog og mdf profil fronter med malt overflate. Skapseksjon og skuffeseksjoner. Benkeplate i laminat. 1 nedfelt skyllekum i rustfritt stål. Avtrekk i himling.

Vegger
Laftet tømmer og trepanel med behandlet overflate. Fliser på bad

Gulv
Heltre eikegulv, skifer og skiferfliser.

Himling
Trepanel med malt overflate.
Diverse røstede himlinger på runde åser.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.


 

Parkering

Parkeringsmuligheter i garasje og på egen tomt.

Areal

Primærrom: 292 kvm
Bruksareal: 330 kvm
Bruttoareal: 358 kvm

Primærrom

Primærrom: 292 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 330 kvm

Boder

- Bod
- Teknisk rom
- Sportsbod
- Garasjerom

Tomt

Eiet tomt 1350 m2
Tomtestørrelse for denne delen av  eiendommen /sameie.

Byggeår

2006

Byggemåte

Grunnmur i betong. Kjeller har betonggulv som er armert og isolert. Yttervegger i kjeller er oppført i leca. Yttervegger er oppført i 8" laftet tømmer. Saltak i tre, sperretak, isolasjon, undertak.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Bebyggelse

Bebyggelsen består primært av fritidseiendommer/frittliggende hytter.

Diverse

Eiendommen er seksjonert i 2 seksjoner.
Seksjon 1: Hovedhytta. (Til salgs)
Seksjon 2: Anekset nedenfor.
Les mer
Detaljer

Flere detaljer

Oppvarming

Hovedoppvarming er vannbåren varme i gulv fra jordvarme.
Vannbåren varmesløyfer på soverom 1. etasje går ut til og med utvendig platting.

Forsikring med polisenummer

Sparebank 1 Hønefoss

Takst

Takstmann: Geir Sletto
Takstdato: 02.10.18

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.12.2008 (inntatt i salgsoppgaven).

Regulering

Regulert til fritidsbebyggelse.
Hytten er bygget år 2006 etter reguleringsplan som er utgått, hvor kjelleretasjen ble oppført med begrenset romhøyde som innebar at arealet ikke var målbart. Romhøyden i kjeller er i dag målbart (over 190 cm).
Den gamle reguleringsplanen ble 5 april 2018 erstattet med ny reguleringsplan, som åpner for øket takhøyde og følgelig målbart areal.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Adkomstvei: Privat.
Adkomstvei opp til hytte ligger inne på nabotomten med gnr. 76 og bnr. 36, 50 % av denne tomten eies av Tor Lillemoen og adkomstrett er tinglyst.
Tilknytning vann: Offentlig.
Tilknytning avløp: Offentlig.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Plassbygde garderobeskap og innredninger i heltre profil med malt overflate.
Garderobeinnredning i heltre i gang kjeller.
Plassbygde skap og skuffeseksjoner i spisestue, benkeplate i heltre.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Tor Lillemoen

Oppdragsnummer

13-18-0125

Saksbehandlere

Chris A. Skoug
Eie Bekkestua
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 89 90 86 / E-post: cas@eie.no

Eie Bekkestua
/

Sameie

Sameie: Sameiet Sjåstadfeltet Tomt 3,
Sameiet oppfatter eiendommen:
Sjåstadfeltet Tomt 3, gnr 76, bnr. 37 i Hemsedal kommune.
Sameiet består av 2 eierseksjoner.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Varmtvannsbereder 300 L, 2005 modell.
Varmepumpe for vannbåren varme.
Røropplegg er rør i rør-system.
Avløpsrør i plast.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon forutsatt salgssum:
20 000 000,- blir kr. 300.000,-

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Inneholder

Eiendommen inneholder:
Kjeller:
- Bad/wc
- Badstue inntil bad/wc
- Vaskerom
- Ganger
- Trappeløp
- Bod
- Teknisk rom
- Sportsbod
- Garasjerom

1. etasje:
- Entré med trappeløp
- Stue
- Spisestue
- Kjøkken
- 1 soverom
- Bad/wc inntil soverom
- Gang med garderobeskap
- Wc-rom
- Garderoberom

2.etasje:
- Stue med trappeløp
- 3 soverom
- Bad/wc

Faste løpende kostnader

Utover kommunale utgifter må det påregnes kostnader bla.: bygnings/innboforsikring, evt. alarm, eget strømforbruk og utgifter for brøyting.
Sameiet Sjåstadfeltet Tomt 3(Snr. 1 og 2):
Utgifter (ifølge eier): 5000 kr pr. år., for brøyting

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Chris A. Skoug
Mobil: 90 89 90 86
E-post: cas@eie.no

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: fredag 29.03.2019 klokken 09:24

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.


Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.