card-default

Alexander Birkeland

Partner | Coach | Salgsleder

Alexander Birkeland er et konkurransemenneske av de sjeldne. Sammen med en formidlingsevne og mellommenneskelige ferdigheter få andre besitter, er han født for et liv i eiendomsmeglerbransjen.

Tross sine 32 år har han over 14 års arbeidserfaring fra diverse salgsjobber i store bedrifter. Han har blant annet vært; Norges beste elektronikkselger 5 år på rad, People Developer i Power Norge, Product Manager i Samsung Norge, samt Salgssjef i Kygo og Talent-Team.

Alexander er stolt av å jobbe i Eie Frogner & Aker Brygge, spesielt på grunn av deres fokus på å lage de beste boligannonsene. Når du ønsker boligselgers tillit på noe som kan ha så stor påvirkning på deres private økonomi, må du tilby mer enn konkurrentene og akkurat det gjør Eie Frogner & Aker Brygge.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: