card-default

Alexander Birkeland

Eiendomsmeglerfulllmektig | Partner | Salgsleder

Alexander er hele kontorets mentor! "Rusten" som han også kalles, har lang erfaring innenfor ulike salgsjobber i en rekke store bedrifter som Power, Kygo og Samsung. Herfra har han skaffet seg en enorm kompetanse og erfaring! I tillegg er han et konkurransemenneske av de sjeldne som elsker å prestere!

Foruten et stort konkurranseinstinkt, har han også en formidlingsevne og mellommenneskelige ferdigheter få andre har. Dette gjør han til en dyktig Coach, noe som er verdsatt av alle meglerne våre. Han er en av lederne på kontoret, og vi er takknemlige for å ha han med på laget!

Skal du selge boligen din, anbefaler vi en prat med Alexander.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: