card-default

Amalie Gundersen

Medhjelper

Amalie er en utadvendt og hardtarbeidende jente som alltid har et smil om munnen. Hun kombinerer for tiden eiendomsmeglerstudiet ved Handelshøyskolen BI med en trainee-/saksbehandlerstilling hos EIE Eiendomsmegling Innherred. Amalie er oppvokst i Verdal, og innehar med det gode lokalkunnskaper om området.

Hun har tidligere jobbet i flere ulike butikker ved siden av skolen, og fant raskt ut at kundebehandling er noe hun brenner for, og dermed veldig opptatt av at alle hun samhandler med får den beste opplevelsen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: