card-default

Anders Andersen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Anders Andersen er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har jobbet som megler siden 2007 og solgt over 1 400 boliger. Før overgangen til Eie, jobbet Anders i Nordvik i over 9 år. Der var han med på å drifte og bygge opp flere av meglerbutikkene i kjeden. Han var også en av de mestomsettende meglerne - både i antall solgte objekter og totalomsetning. I tillegg til dette, lå han helt i toppen i kundetilfredshet. Høsten 2023 ble Anders en del av Eie Eiendomsmegling, hvor han har vært med på å starte et av Eie sine største kontor, sentralt på Majorstuen. Med Anders på laget får du en trygg og tilgjengelig megler som tilfører en merverdi når det kommer til kompetanse, faglig tyngde og rådgivning underveis i prosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: