card-default

Andreas Forsell Lund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

Andreas Forsell Lund har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2007. Han har, gjennom lang fartstid i bransjen og med ca. 900 omsetninger, etablert seg som en av Trondheims mest erfarne meglere.

Andreas er opptatt av kvalitet i alle ledd og med gode kommunikasjonsferdigheter og ståpåvilje er han en selvskreven partner for å gjennomføre salget for kundene sine. Andreas blir ofte anbefalt videre av sine kunder og betegnes som en dyktig og kunnskapsrik megler som oppnår meget gode resultater.

Med en solid jussutdannelse med eiendomsrett som spesialfag og lang erfaring, har han opparbeidet seg god forståelse for markedsmekanismene. Kollegaene beskriver Andreas som stødig, engasjert, kunnskapsrik, erfaren, påskrudd og dyktig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

15

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: