card-default

Andreas Fostad Loeng

Eiendomsmeglerfullmektig

Andreas er fokusert og brenner for at du som kunde skal ha en best mulig opplevelse gjennom hele salgsprosessen. Trenger du en som er tilgjengelig til enhver tid så er dette mannen!

Interessen for megling startet tidlig ettersom han har familie som har drevet flere kontorer og drevet med megling lenge. Han er også veldig opptatt av salg. Så det å bli megler var noe som passet han veldig godt. Han er utdannet fra BI i Oslo og er dedikert til området Røa.

Ta gjerne kontakt for en prat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: