card-default

Anne May Halvorsen

Advokatsekretær

Anne May er utdannet advokatsekretær og meglermedhjelper. Hun er kontorsjef for alle de tre EIE-kontorene i Grenland, og deltar i den daglige driften av både advokatkontoret, eiendomsmeglingen og næringsmeglingen. Arbeidsoppgavene er alt fra kundemottak til back-office, regnskap og andre administrative oppgaver. Anne May er selve navet i virksomheten vår, og har vært med oss helt fra starten.

Hun har kontroll på det meste og de fleste, og er en klippe i en hektisk kontorhverdag.

Etter en lang arbeidsdag finner hun det avkoblende å sysle med kreative ting som strikking og hekling. Ellers kan det også hende du ser henne fare forbi i full fart på sin splitter nye Yamaha Tracer. Forhåpentligvis uten strikketøyet!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: