card-default

Asya Kucukyavuz

Eiendomsmeglerfullmektig

Asya Kucukyavuz er ferdig utdannet som eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI. Gjennom livet har hun jobben innen flere yrker som setter kundeservice på toppen. Asya har jobbet med diverse målgrupper og vet hvordan man skal tilpasse seg kundens behov, ved å sette opp en skreddersydd plan. Hun er født og oppvokst på Kattem og kjenner området og miljøet inn og ut. Med lokalkjennskap, et hode fult av fersk kunnskap og ståpåvilje, kan du garantere deg at jobben blir utført av høyest kvalitet.

Jeg forstår at salg av eiendom er en betydningsfull beslutning, og jeg er her for å veilede deg gjennom hele prosessen. Tillit og trygghet er hjørnesteinen i min virksomhet og jeg vet at å bygge sterke relasjoner med våre kunder er grunnlaget for suksess. Jeg tar meg tid til å lytte til dine unike behov og preferanser, og tar deg med gjennom hver trinn. Jeg tror på åpen og ærlig kommunikasjon, og gir deg all informasjon du trenger for å ta informerte beslutninger. Med en sterk bakgrunn innen kundeservice forstår jeg viktigheten av å bygge tillit og levere eksepsjonelle opplevelser.

Men det handler ikke bare om å selge eiendommen; jeg er her for å gjøre prosessen sømløs, stressfri og til syvende og sist givende.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: