card-default

Christine Terkelsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Christine Terkelsen er oppvokst i Bergen Vest. Hun har lang erfaring innen salg og service, og har på bakgrunn av dette opparbeidet seg et unikt nettverk.

Christine er en entusiastisk person som alltid yter det lille ekstra for det beste resultatet. For henne handler det om å ha kunden i fokus, hvert boligsalg er unikt og en viktig handel for både kjøper og selger. Hun er således opptatt av tett oppfølging og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: