Daniel er et arbeidsjern av en eiendomsmegler. Med 10-års erfaring i eiendomsbransjen har han kunnskap om hvordan akkurat din bolig skal presenteres og markedsføres for å sikre deg den høyeste salgsprisen. Som din rådgiver vil du få en skreddersydd pakkeløsning som inneholder kun det beste for din bolig.

Som megler er Daniel opptatt av en sømløs prosess for begge parter, og er derfor til enhver tid oppdatert på endringer i markedet. Dette gir en enorm trygghet til deg som kunde. Du vet at boligen din er i de beste hender.

I sin rolle som eiendomsmegler legger han stor vekt på ærlig rådgivning, profesjonalitet og bygging av tillit hos sine kunder. Når du velger Daniel som eiendomsmegler får du en megler som har god fagkompetanse, er løsningsorientert og har mye stå-på-vilje.

Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig boligprat, enten du tenker på salg, trenger hjelp med boligkjøp eller ønsker en verdivurdering av din nåværende bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

10

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: