card-default

Daniel Rye

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Daglig leder

Daniel er født og oppvokst på Laksevåg, og kjenner området bedre enn sin egen bukselomme. Gjennom sin karriere har Daniel solgt boliger over hele Bergen, men hovedfokuset har vært i Bergen Vest og Sotra, hvor han kan vise til svært gode resultater.

Daniel er en imøtekommende, alltid smilende og tillitsvekkende megler som sammen med gode resultater, har svært fornøyde og returnerende kunder. Det er ikke uten grunn at kundene er så fornøyde med han, med Daniel på laget når du skal selge det kjæreste du har, får du en komplett megler. Han er ekstremt kompetent og alltid på, samtidig som han er faglig sterk og arbeider målrettet for at du skal få den høyeste prisen markedet er villig til å gi for boligen din. Daniel er en rådgivende mellommann som gjør alt for at du skal føle deg trygg, uavhengig av om du er interessent, kjøper eller selger.

Han arbeider strukturert for å få hverdagen til å gå opp. I tillegg til å levere gode salgstall, leder Daniel kontoret vårt i Bergen Vest med stødig hånd. Kontoret oppnår svært gode resultater, og er markedsleder i Bergen Vest. Vi tror ikke det er tilfeldig, med Daniel som daglig leder har kontoret en leder med vinnermentalitet, som alltid er sulten og aldri gir seg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: