card-default

Daniel Rye

Partner | Daglig leder | Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel er født og oppvokst på Laksevåg og har derfor svært god kjennskap til boligmarkedet i Bergen Vest. I 2018 var han en av de mestselgende meglerne på Sotra – hvor han da jobbet.

Daniel leverer meget gode resultatet og har et sterkt fokus på god presentasjon, god kunde opplevelser og dette med et enormt engasjement. I tillegg vil han styre kontoret i Bergen Vest som daglig leder.

Han ønsker å fortsette å ta markedsandeler i Bergen Vest og Sotra.

"Eiendomsmegling er en livsstil for meg. Jeg har alltid vært en sosial og omgjengelig person, og elsker å jobbe med mennesker. Tett kundekontakt og oppfølging av både kjøper og selger er noe av det viktigste for meg."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: