Etter 6 års erfaring som tennisproff så valgte jeg eiendomsbransjen, som er veldig relaterbart til konkurranse, noe som passer meg vedligt godt. Jeg streber alltid mot å maksmimere verdi og pontensial i alle type boliger/eiendommer, og har opparbeidet meg en solid kompenteanse om Oslos boligmarked.

Kundene til David opplever han som profesjonell, hardtarbeidende og svært hyggelig. Flere har trukket frem at han alltid er tilgjengelig og at det er meget behaglig å samarbeide med ham.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: