Edvard er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Etter flere år som megler på Oslo vest har han nå blitt en del av EIE eiendomsmegling. Han er en ung og fremadstormende megler med høy faglig kompetanse og en brennende interesse for eiendom og boligsalg.
Han blir ofte anbefalt videre av sine kunder, noe som trolig kommer av hans vinnermentalitet, fokus på oppfølgning og svært gode salgsresultater.

Ingen boliger er like og derfor legger han stor vekt på å skreddersy en egen salgsstrategi for hvert enkelt objekt og deg som kunde. Dette gjør han ved å optimalisere alle faser av salgsprosessen, slik at hele prosessen går så sømløst som mulig. Kundene hans beskriver han som profesjonell, tydelig, effektiv, positiv og en uvurderlig samarbeidspartner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: