card-default

Eirik Huus

Eiendomsmegler MNEF

Eirik Huus er en erfaren eiendomsmegler. Han har jobbet i bransjen siden 2004 og er kjent for sin ekspertise innen eiendomsmegling. I løpet av alle disse årene har han meglet boliger, fritidsboliger, tomter, prosjekterte boliger, næringseiendommer og salg av aksjeselskaper – Hovedsakelig i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg og Sirdal men også i andre sjø- og fjellhyttekommuner.

Eirik er en dedikert megler som tar seg tid til å forstå behovene og ønskene til kundene sine. Han er kunnskapsrik om de nyeste markedstrendene og bruker denne kunnskapen til å hjelpe kundene sine med å ta informerte beslutninger. I flere år han vært medlem av skjønnsretten (Tingretten og Lagmannsretten) som fagkyndig meddommer i eiendomssaker, når det er tvister om eiendomsverdier.

Han er en dyktig forhandler og har et skarpt øye for detaljer. Han vet hvordan man presenterer en eiendom på en måte som appellerer til potensielle kjøpere og har en evne til å få kundene sine den best mulige avtalen.

Eirik er en pålitelig og tillitsfull megler som jobber hardt for å sikre at kundene hans oppnår sine eiendomsmål. Enten du skal kjøpe eller selge en eiendom, er Eirik megleren du vil ha på din side. Han er dedikert til å tilby den høyeste servicenivået og er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål eller gi råd.

Samlet sett er Eirik en profesjonell eiendomsmegler som tar sitt arbeid på alvor. Han har et stort nettverk av kontakter i bransjen og har hjulpet mange kunder med å kjøpe eller selge eiendom i Stavanger-området.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

20

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: