card-default

Elisabeth Bjerke Lie

Eiendomsmegler

Elisabeth har jobbet som eiendomsmegler i Oslo siden 2016 og med hovedfokus på Oslo Øst.

Hun er en blid, imøtekommende og tillitsvekkende eiendomsmegler som stortrives i jobben sin.

Hun er ydmyk ovenfor alle som gir henne tilliten til å bistå med en av de største prosessene gjennom livet. Derfor er hun svært opptatt av å være tilgjengelig og til stede gjennom hele prosessen – helt fra første befaringsmøte og til selve overtagelsen er gjennomført. Elisabeth ønsker å være der for deg i hele prosessen med sin kunnskap, erfaring og positive engasjement. Hun strekker seg langt for at både selgere og kjøpere skal sitte igjen med så god opplevelse at de ønsker å anbefale henne videre.

Ta kontakt med Elisabeth for en hyggelig boligprat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: