card-default

Fredrik Fonneland Lund

Eiendomsmegler | Partner

Fredrik har jobbet i bransjen siden 2014 og sitter som eiendomsmegler og partner i avdeling Løren & Økern. Fredrik har opparbeidet seg en bred kompetanse for salg av mange ulike boligtyper, alt fra 1-roms leiligheter til store eneboliger, tomter og prosjektsalg.

Fredrik har en konkret plan for hvert enkelt boligsalg og skreddersyr salgsprosessen for din bolig.

Fredrik bor selv på Løren og har det beste utgangspunktet til og formidle alle de gode kvalitetene området har.

«Det er ikke bare boligen som skal selges inn - det viktigste for de aller fleste er hva nærområde kan tilby».Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

10

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
63

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Pål Henrik Fevang, desember 2023

I forbindelse med salg av vår leilighet på Sofienberg, vil jeg gi Fredrik Fonneland Lund og EIE Løren & Økern de aller beste anbefalinger. Fredrik er veldig dyktig, serviceminded og "på". I tillegg er han en veldig hyggelig fyr som er lett å forholde seg til. I et tøft marked klarte han, via sitt store nettverk, å få mange interessenter på visning. Og allerede etter første visning ble leiligheten solgt til en meget god pris. Han overlot ingenting til tilfeldighetene og var hele tiden i forkant mtp. informasjonsflyt. Vi føler oss veldig ivaretatt og slapp å "bekymre" oss for noe underveis. Tusen takk for et strålende stykke arbeid. Skal du selge bolig? Ring Fredrik!

Marius Espaas, desember 2023

Fredrik Fonneland Lund, EIE Eiendom Jeg vil gi Fredrik Fonneland Lund de aller beste anbefalingene som eiendomsmegler. Han var en fantastisk hjelp i prosessen med å selge leiligheten min på Løren. Fredrik var svært profesjonell og kunnskapsrik. Han ga meg gode råd og veiledning hele veien. Han var også veldig fleksibel og tilgjengelig, og han tok seg alltid tid til å svare på spørsmålene mine. Jeg var spesielt imponert over Fredriks evne til å forstå markedet. Han anbefalte meg å skille garasjen fra leiligheten i salget, noe som viste seg å være en veldig god idé. I tillegg pushet han på for styling, noe som også bidro til å øke interessen for leiligheten. Til slutt klarte Fredrik å selge leiligheten min over prisantydning i et svært tøft marked i August 2023. Jeg er veldig fornøyd med hans tjenester, og jeg vil uten tvil anbefale ham til andre som skal selge bolig. Spesifikke punkter: Profesjonell og kunnskapsrik Gode råd og veiledning Fleksibel og tilgjengelig Forstår markedet Fikk leiligheten solgt over prisantydning

Geir Hytten, november 2023

Vi brukte Fredrik Fonneland Lund til salg av vår leilighet og jeg vet vi kommer til å bruke han ved neste anledning. Vi ble ivaretatt på alle plan og følte oss i trygge hender. Han sparret med oss på ulike strategier, og vi endte opp med en løsning som var realistisk til våre behov og i forhold til markedet. Så, vi unngikk å bygge luftslott og endte opp med et salg vi er fornøyde med.

Øyvind Stapnes, oktober 2023

Vi anbefaler EIE og eiendomsmegler Fredrik Fonneland Lund på det varmeste, som solgte eiendommen vår til en pris vi var meget godt fornøyd med. Ikke lett å selge en kostbar eiendom, men Fredrik hadde sin gode styring på prosessen helt igjennom; god kontakt med kjøperne og ikke minst ærlig og lojal overfor oss som oppdragsgiver. Vi anbefaler Fredrik Fonneland Lund og EIE på det sterkeste

Synne Bolstad, september 2023

Fredrik Fonneland Lund hos EIE hjalp oss med salg av leilighet i Oslo mars 2023. Han gjorde prosessen veldig fin med god informasjon, tydelige rammer/datoer, hentet inn hjelp med tips til klargjøring av bolig og veldig god fotograf. Gode tips/samtaler underveis gjorde at vi ble tatt veldig godt hånd om. Anbefales!!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: